Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Te még nem láttad a Bosszúállók: Végtelen háború-t? Ha nem is érdekel az egész, akkor valószínűleg nem kattintottál volna, ezért adunk egy tanácsot: menj el szépen a moziba és nézd meg a filmet, hogy ne kelljen minden ilyen cikk elején a következő nyilvánvaló figyelmeztetéssel védenünk téged: SPOILER-ek jönnek!

A Russo-tesók elmesélték, mi történt azokkal a képregényhősökkel, akik kimaradtak a filmből, de nyilván hatással volt rájuk annak cselekménye. A Végtelen háború-ban ugyanis elcsettent minden idők legpusztítóbb csettintése: Thanos egyetlen mozdulattal megfelezte az univerzum népességét. Ennek köszönhetően végignézhettünk néhány nagyon fájdalmas halált, most pedig azt is megtudhatod, mi történt a maradékkal.

Howard, a kacsa (Seth Green)

Joe Russo elárulta, hogy Howard túlélte a halálos csettintést, így a Marvel egyik legfurább karaktere egészen biztosan felbukkan majd a következő A galaxis őrzői-moziban is.

Jane Foster (Natalie Portman)

Thor exnőjével kapcsolatban a Russók csak annyit mondtak, hogy túlságosan spoileres lenne, ha bármit is elárulnának, ami azt jelenti, hogy Portman a jövőben simán visszatérhet a Marvel filmes univerzumába... vagy esetleg a halála miatt lesz Thor még zabosabb a jövőre érkező Bosszúállók 4-ben.

A Loki-t játszó színész a Thor: Ragnarök-ből (Matt Damon)

A rendezők válasza egyértelmű volt: kipurcant.

Betty Ross (Liv Tyler)

Hulk egykori nője, Ross tábornok lánya szintén hamuvá vált. Mondjuk róla egyébként sem tudni semmit az A hihetetlen Hulk óta.

Korg és Miek (Taika Waititi)

A Thor: Ragnarök két lázongó földönkívülijéről szintén nem tudunk semmit, ugyanis a végzetüket nem árulták el a rendezők potenciális spoilerveszélyre hivatkozva.

Shuri (Letitia Wright)

Shuri szerepelt a filmben, de nem láttuk, mi történt vele... és nem is fogjuk megtudni egy éven belül, ugyanis a vele kapcsolatos kérdés elől szintén a spoiler-gombbal tértek ki Russoék.

Lady Sif (Jaimie Alexander)

Thor női szövetségese hamuvá lett.

Ned (Jacob Batalon)

Na mit gondolsz? Spoilerveszély miatt erre sem kaptunk választ.

May néni (Marisa Tomei)

Él és virul, bár a virul részről nem vagyunk meggyőződve, tekintve, hogy az unokaöccse biztosan nem megy haza egy ideig. Titkon ezért reméljük, hogy Pókember nem sokáig marad por és hamu.

Nakia (Lupita Nyong’o)

Vele kapcsolatban csak annyit árultak el a rendezők, hogy azért nem szerepelt a filmben, mert küldetésen volt. Kösz az infót, srácok!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.