Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Várható volt, hogy Henry Cavill távozásával (ami egyébként még mindig nem hivatalos, bár elég valószínű) beindul a pletykagyár, de azt hittük, a vadabb találgatásokra még kell várni néhány hónapot. Tévedtünk.

A Deadline ugyanis azzal jött elő, hogy bár jelenleg a Warner egy Supergirl előzményfilmet helyezett a fontossági lista élére, már elkezdtek gondolkodni azon, hogy az évek múlva esedékes Superman-mozira kit szerződtessenek.

És itt jön a meglepő fejlemény, ugyanis a lap azt állítja, hogy néhány forrásuk szerint a cég komolyan azt fontolgatja, hogy Michael B. Jordant szerződteti a szerepre, aki nem is olyan régen még a Marvelnek dolgozott a Fekete Párduc főgonoszaként, előtte pedig szintén egy Marvel-hőst, az A fantasztikus négyes Johnny Stormját személyesítette meg.

Meg kell jegyeznünk, hogy egyébként a fekete bőrű Superman gondolata nem teljesen idegen a képregényektől, hiszen a DC-multiverzumban létezik egy olyan Föld, ahol az USA elnöke egy kriptoni, név szerint Calvin Ellis, aki abban a világban Supermanként vigyáz a békére, és aki történetesen fekete.

Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ezen a ponton még minden találgatás igaz lehet, ahogy mindennek az ellenkezője is, hiszen a Warner még nagyon sokáig nem tud érdemben foglalkozni azzal, hogy kit szerződtessen Cavill helyére.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.