Aki bírta anno a remek első részt, majd a sokkal infantilisebb második részt Jim Carrey-vel, annak van egy jó és egy rossz hírünk.

Szárnyra kelt a pletyka, hogy már folynak az előkészületei egy új állati nyomozoós filmnek. A hírt robbantó portál ráadásul azt is sejteni véli, ki lesz a reboot címszereplője, és ezzel el is érkeztünk a fekete leveshez.

Az eredeti filmek rajongói számára ugyanis a karakter eggyé vált Jim Carrey-vel, ő viszont állítólag már nem fog visszatérni Venturaként, helyette egy olyan színész ugrik be, akit leginkább a Ha/ver című moziból és az X-men-filmekből ismerhetünk.

Evan Petersről van szó, akiről szerencsére épp tudunk mutatni egy hülyehajas képet, lévén a színész múlt hét pénteken a WandaVision aktuális részében elég vicces séróval tűnt fel.

Peters csillaga emelkedőben van. Ha a hír igaz és megkínálják egy normális forgatókönyvvel, hülye lenne nem elfogadni egy ilyen szerepet.

Arra mondjuk simán mernénk nagy tétekben fogadni, hogy a hardcore Ace Ventura-rajongóktól egy ideig rendesen fogja kapni a savat. Ha rossz lesz a film, akkor valószínűleg soha nem is szállnak le róla.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Az egyik legvadabb pornósztár elmondta, hogy a meló miatt agy- és gerincsérülésekkel bajlódik