A 25. Bond-mozi lett a filmvilág Pató Pálja. Eredetileg 2019 novemberében kellett volna bemutatkoznia, de először 2020 februárjára, majd áprilisra, aztán novemberre, aztán 2021 áprilisára, végül (?) 2021. október 8-ra tolták a bemutatót. Nem csoda, hogy ezzel párhuzamosan jelentkezett néhány nem kalkulált probléma.

Ráadásul a cikibb fajtából. Az történt ugyanis, hogy

elöregedett a filmben mutogatott technológia.

Igen, jól olvastad. A forgatást ugyanis két éve fejezték be, az akkor használt vadonatúj kütyüknek pedig azóta már kijött a frissebb verziója. Emiatt most megint hozzá kell nyúlni a jó ideje dobozban pihenő anyaghoz és megejteni néhány módosítást, hogy Bond kezében ne egy előző generációs okostelefon csúfoskodjon. Nem feltétlenül lesz szükség arra, hogy visszarángassák Daniel Craiget a nyugdíjból, de még ez is megeshet, ha digitális utómunkával nem tudják megoldani a dolgot.

A The Sun megszólaltatott egy névtelen bennfentest, aki elmondta, hogy kreatív okokból ejtik meg a változtatásokat, hiszen Bond attól Bond, hogy mindig a legújabb cuccokkal indul csatába, de az ok igazából ennél sokkal anyagiasabb. Arról van szó ugyanis, hogy a produkció most is, mint mindig, kötött egy rakás reklámszerződést, melyek szerint bizonyos termékeknek meg kell jelenniük a filmben, és mivel a bemutatót már két éve halogatják, ezek a termékek egészen egyszerűen elavultak.

Állítólag többek között a Nokia, az Omega és az Adidas is érdekelt. Nehogy már Bond egy nyomógombos telóval csúfoskodjon!

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Két amerikai néző ötmillió dollárra pereli a Universalt és az indokon ki fogsz akadni