Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain című videojáték egyik szereplőjéről készült akciófigura igen szimpatikus formákkal bír. És ez még nem minden.

Aki ismeri az MGS-univerzumot, azt nem érte meglepetésként, amikor a sorozat atyaúristene, Hideo Kojima bemutatta a The Phantom Pain egyik szereplőjét, az igen kevés ruhában feszítő halálos bérgyilkosnőt, Quietet. A hölgy természetesen nagyon jól néz ki és bombasztikus alakját nem is takargatja túlzottan.

Leszünk barátok?

Ez azért nem meglepő, mert a sorozatban mindig ügyeltek arra, hogy legyen olyan mellékszereplő, akire a túlnyomórészt férfiakból álló gémerek csorgathatják a nyálukat. Ahogy a nagyobb címeknél lenni szokás, a megjelenés közeledtével a készítők a franchise-gőzgépet is második fokozatba kapcsolták. A Twitterén maga Kojima posztolt képeket a hamarosan piacra kerülő Quiet figuráról, melyet csak akkor teszel majd a lakásod legjobban megvilágított pontjára, ha zavarba akarod hozni a látogatóba érkező anyósodat.

Azóta befutottak a figura promóciós képei is, melyeken még jobban látható, aminek látszania kell.

Tudjuk mire gondolsz; most akkor mi is az a nagyon különleges dolog ezekkel a mellekkel kapcsolatban, amit a címben is belebegtettünk? Nos, Kojima a posztolt képekhez a következő kommentárt fűzte: "Yoji, az egyik fejlesztő azt mondja, hogy bizonyos puha anyagok nyomogathatóak. lol" Ha még ezzel együtt sem lenne egyértelmű a dolog, akkor itt van még egy kép, ami közvetlenül a rejtélyes mondat alatt látható.

Többet nem segítünk.

(A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain előre láthatólag 2015. szeptember 1-jén érkezik PS4/PS3/X360/X1 platformokra, majd 2015. szeptember 15-én PC-re.)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.