Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Trónok harca előző epizódjában benne felejtettek egy kávés poharat, ami miatt kis híján megsemmisült az univerzum. Alig tették túl magukat a rajongók a skandalumon, a Twitteren már fel is bukkant egy újabb kép, mely alapján a készítők ismét hatalmas luftot rúgtak.

Pedig már azt a szerencsétlen kávéspoharas sztorit is úgy felfújták a népek, hogy egy idő után echte kínos volt a körülötte csapott felhajtás. Akkora volt a pánik, mintha ez lett volna a sorozat történetének első bakija, az HBO ráadásul egy nappal később már ki is radírozta a létezésből szerencsétlen eltévedt papírkupát, az internet népe mégsem nyugodott.

Így most különösen érzékeny közhangulatba érkezett meg ez a kép, melyet látva az érzékenyebb rajongók már el is kezdhetik marokszámra zabálni a Xanaxot:

Nicsak, mi van ott!

A képet megosztók azt mondják, hogy a fotó az ötödik epizód 57. percében készült, amikor Jaime és Cersei összekapaszkodik, és hoppácska, Jamie-nek hirtelen kinőtt a harmadik évadban csuklóból levágott keze.

Nos, a helyzet az, hogy mi képkockáról képkockára bevizsgáltuk ezt a jelenetet, és bizony szegény Jaime végig fémkézben szerencsétlenkedik.

Szóval jobb lesz, ha most mindenki lenyugszik a francba, mert a világvége ezúttal elmarad.

Bakikért meg kattints ide! Van belőlük bőven:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.