Az idei Oscar-ajándékcsomagokat meglehetősen erősen telenyomták fűvel
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mire van szüksége a megfáradt, sokszor stresszes sztároknak? Pont arra, ami az Oscar 2019 ajándékcsomagban van a számukra. És egy vécépumpára.

Ahogy az lenni szokott, az Oscarra most is erős ajándékcsomaggal készültek azoknak, akik elmennek a gálára, a sztárok pedig nem csak azért vigyorognak a Kodak Színházban üldögélve, mert olyan jó nekik ott, hanem azért, mert irdatlanul komoly ajándékokat vágnak hozzájuk, ha megjelennek. Ezek az ajándékok a luxuskozmetikumoktól a luxusutazásokig terjednek, de ezúttal kicsit érdekes, hogy mennyire rámentek a THC-re a csomagkészítők.

Az úgynevezett gift bagek tartalmába kerülésért állítólag komoly a verseny, a cégek akár 20.000 dollárt is hajlandóak fizetni azért, hogy beválogassák a termékeiket, ami egyébként könnyen megérheti nekik, ha egy sztár rácsúszik az adott termékre, és hajlandó mondjuk posztolni is róla egyet az Instájára. A jó kérdés viszont az, hogy ki fog idén posztolni majd mondjuk a MOTA-ból, Los Angeles első fűbarát klubjából, ahová éves VIP tagságot kapnak a sztárok.

Snoop Dogg kedveli ezt a fotót.

A csomag idén nem csak itt barátkozik a THC-val és a CBD-vel, kannabiszos csoki, kannabisszal megspékelt egyéb ételek, CBD-vel megtámogatott fiatalító kúra, THC-val készített arckrém, mindehhez pedig még hozzájön egy kis CBD-spa-kezelés is.

A pakkban egyébként luxustételek szerepelnek idén is, többek között:

  • egy nagyjából 30,000 dollár értékű kezelés, botox, feltöltések egy híres plasztikai sebésztől
  • kétszemélyes utazás Izlandra, Galapagosra, Amazóniára vagy Costa Ricára és Panamára 20,000 dollár értékben
  • meghívás a mexikói Flora Farmsra
  • nyaralás Halkidikin luxusvillában
  • fehér abszint Franciaországból
  • egy meg nem nevezett mesterszakács által felkínált vacsora medenceparton
  • fóbiaterápia
  • 10 alkalmas bérlet egy színészekre szakosodott profi személyi edzőtől

De most tessék megkapaszkodni. Van egy malibui út is a pakkban, amelyben a sztárok feltöltődhetnek de úgy, hogy abban így első ránézésre nincs sok köszönet. Reggeli meditáció, jóga, spa, gourmet kaja, és most jön a lényeg: egy sámán által elvégzett tisztító ceremónia is része az ajánlatnak, és ez legalább annyira hangzik jól, mint a Budapest TV egykori telefonon műtő csodadoktorának parádéja szebb körülmények között. A gift bag tartalmaz egy kamerával ellátott kémtollat is, amelyet a PETA ad a sztároknak azért, hogy felvehessék vele jártukban-keltükben az állatkínzásokat, és jelenteni tudják a szervezetnek.

És ha még mindig nem kapaszkodtunk volna meg, akkor most már tényleg tessék, mert a csomagban ott figyel egy vécépumpa. Igen. Vécépumpa. Most miért ne lehetne szüksége mondjuk Bradley Coopernek egy vécépumpára, nem mindig jut el az ember az IKEA-ba egy háromszáz forintos csodáért, hát itt egy luxuspumpa a Mister Pooptól, aminek már a neve is olyan, hogy az ember két hétig röhög visítva. Egyébként erről a csodáról van szó.

Mert minden sztárvécé mellé kell egy kedves kis mosolygós szar.

Az, hogy van a termékek között olyan gyertya is, ami a relaxálást promótálja, vagy hogy akad itt még biztonsági kutyapóráz, "a szeretet erősebb mint a gyűlölet"-feliratú szatyor, de még luxusperec is, az már meg sem emeli az ember pulzusát. Vagy ha mégis, akkor menjen majd el abba a bizonyos fűbarát klubba, és mindjárt megoldódnak a problémák.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.