Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Taron Egerton nem először énekli el a Rocketmanben az I'm Still Standinget egy filmben. De ez lehet, hogy fel sem tűnt. Mert először egy gorilla volt.

Mi nagyon szerettük a Rocketmant, olvasd el kritikánkat, ha még nem tetted, és rájössz, miért. Többek között azért is, mert rettentően jól énekelte Elton dalait, de igazából csak most csaptunk a fejünkhöz, mert rájöttünk, hogy egyszer már megtette ugyanezt korábban. Csak akkor nem öltözött be Eltonnak. Igazából nem öltözött be semminek. Csak egy CGI-gorilla bőrébe bújt.

Megvan még az Énekelj! (Sing!) című animációs film? Igen, az, amelyben állatok nyomják a bulit egy tehetségkutatóban. Ebben a filmben játszotta Johnnyt, a nehéz sorsú gorillát, aki hogy-hogy nem, pont az I'm Still Standinget énekelte el, amit egyébként megtesz a Rocketman végén is. Állítólag Eltonnak tetszett a produkció, és hatással volt arra, hogy később őt választották a Rocketman főszerepére. Nézd meg a jelenetet a Sing!-ből, aztán irány a mozi, ha még nem volt meg a Rocketman.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.