Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tudod, az a béna seriffhelyettes a Sikoly-sorozatból. Courteney Cox exférje. A David Fincher-hasonmás, na! Okés, nem biztos, hogy teljesen képben vagy David Arquette-ügyben, de annak is van némi esélye, hogy tudod, kiről van szó, mely esetben neked nem lesz újdonság, hogy a srác gyakorlatilag már lassan húsz éve nyomja a kamubunyót.

Arquette a kétezres évek elején még legfőképp a színészetből élt. A Sikoly összes részében szerepelt, aztán hirtelen eltűnt a rivaldafényből... Jobban mondva nem tűnt el, csak a World Championship Wrestlingnél kezdett bunyós karrierbe, miután a Ha szorít a szorító (Ready to Rumble, 2000) című film forgatása alatt megtetszett neki ez a légkör. Félreértés ne essék, színészként is aktív, de gyakorlatilag a radar alatt mozog, miközben a WCW-nél még egy nehézsúlyú világbajnoki övet is sikerült összesalapálnia.

Szóval a cikk címében eléggé adtuk a naivát, de azért ismerjük be, hogy biztosan megleptünk néhány embert, aki utoljára így látta emberünket valamikor 2004 környékén:

Amiért most előszedtük szegény Davidet, annak azonban mégis van némi apropója. Dewey sheriffhelyettes ugyanis nem rég esett át első deathmatch-küzdelmén, ami annyival keményebb egy sima pofozkodásnál, hogy itt a felek mindenféle segédeszközzel is püfölhetik egymást, úgy mint pizzaszeletelő, neoncső, létra, kisasztal, kisszék stb. (Ha láttad Darren Aronofsky A pankrátor című moziját, akkor biztosan tudod miről van szó. Az ominózus jelenetet igazából nem is nagyon lehet kitörölni az emlékezetből.)

Szóval David Arquette belement egy ilyen durvulásba, mely közben úgy esett, hogy sikerült bekapnia egy elég szép sérülést. Amikor ugyanis az ellenfele szét akart vágni egy neoncsövet a fején, az a lesújtás pillanatában kicsúszott a kezéből, és csúnyán megvágta szegény Davidet.

Így:


Szép ugye? Arquette egy időre el is hagyta a ringet, de a becsületére legyen mondva, hogy hamar visszatért, és ezzel a megmozdulással állt bosszút a sérülés miatt:


Szóval megadta a show-t a közönségnek, de azért igen beszédes, hogy a meccs után csak ennyit posztolt a Twitterre:

Ugyan már, David, ne légy ilyen szigorú önmagadhoz! Innen, ahol mi ülünk, úgy tűnik, hogy egész jól nyomtad.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.