Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Eddig is nagyfokú tájékozatlanságról tanúskodott, ha valaki azt kérdezte, miért forgatja újra a Disney a klasszikus rajzfilmjeit, de Az oroszlánkirály első hétvégi bevételeivel még egyértelműbb a válasz: pénz, pénz, pénz és PÉNZ!!

Mert ugye múlt hét csütörtökön kijött az idén huszonöt éves rajzfilm ultrarealisztikus számítógépes animációval újrázott verziója, ami nekünk ennyire tetszett:

Vagyis nem igazán, és az a helyzet, hogy ezzel a véleményünkkel egyáltalán nem voltunk egyedül, amit leginkább azzal tudunk érzékeltetni, hogy a film jelenleg a kritikusok által adott pontszámokat összesítő Metacriticen a cseppet sem erős 55-ös pontszámon áll.

Szóval a minőséggel látszólag komoly bajok vannak, és a Disney alkotása ezzel az egyöntetű kritikusi ejnye-bejnyével ment neki az első hétvégéjének...

Ez így testvérek között is 531 millió dollárt (!!) jelent, amivel a film simán hozza a Disney legnagyobb amerikai nyitányát, ha nem számítjuk a Marvel és a Star Wars-franchise filmjeit. Ennél jobb hírt a cég nem is kívánhatott volna azután, hogy a Bosszúállók: Végjáték az Avatart beelőzve felállt az összesített globális bevételi lista élére.

Úgy tűnik, a Disney-nél igen komoly prémiumok fognak hullani karácsony környékén.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.