14 évesen elmenekült a közoktatásból, most havi 350 millió forintot keres pornóval
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Belle Delphine nevére rákeresve a Google azt tolja az arcodba, hogy az illető hölgy influenszer, ami egy egészen új koordinátarendszerbe pakolja azokat a netes sztárokat, akik gyakorlatilag azzal keresnek pénzt, hogy vannak.

A 21 éves Belle igazából mostanra már simán csak szexmunkás. Annak idején egészen nagy probléma volt abból, hogyan szólítsák a tévés bulvárműsorok Michelle Wildot és kollégáit. Akkor a hangzatos művésznő megszólítással tették valamennyire szalonképessé a foglalkozást, mostanra a jelek szerint a kamera előtt üzekedés is belefér a véleményvezér kategóriába.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kittybelledelphine (@belle.delphiny) által megosztott bejegyzés

Ez mondjuk inkább azoknak lehet degradáló, akik normális, értékes tartalmat állítanak elő. Ők is sokan vannak, csak nagyítóval kell őket megkeresni, mert a média szívesebben foglalkozik azokkal, akik élő egyenesben veszik torokra a szomszédot.

Mielőtt lesokkolnánk azzal, mennyit keres ezzel a tevékenységgel a szemtelenül fiatal Belle Delphine, mutatunk néhány csatornát, amit teljesen ingyen követhetsz minőségi tartalomért:

Belle 2019 júliusában került először a hírekbe, amikor árusítani kezdte használt fürdővizét YouTube-csatornája követői között, a kis üvegcsékbe töltött matériát pedig pillanatok alatt elkapkodták. Valószínűleg ekkor már tisztában volt vele, hogy az ilyesmiből nagyon szépen meg lehet élni, ezért tavaly átnyergelt az OnlyFansra, ahol közzétette az első pornójelenetét. Ezzel már helyből rengeteg pénzt szedett össze, de ő még a jelenetben használt óvszert is eladta a platformon további súlyos dollárezrekért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kittybelledelphine (@belle.delphiny) által megosztott bejegyzés

Most az Insidernek nyilatkozott, melynek során elmondta, hogy

Ezzel ő lehet az egyik legtöbbet kereső OnlyFans-modell, pedig hat éve még nagyon nem az nézett ki neki, hogy milliomos lesz belőle.

14 évesen ugyanis otthagyta a középiskolát és azóta sem áll szándékában visszaülni a padba szélesíteni az ismereteit. A sztorihoz hozzátartozik, hogy nem önszántából hagyta maga mögött a közoktatást, ugyanis az iskolatársai miatt folyamatos zaklatásnak volt kitéve. Nyilván a védjegyéül szolgáló bizarr külsőségeket – macskafül, lila haj, kancsítás, nyelvöltögetés – nem egyik napról a másikra szedte magára, az ilyesmi pedig könnyen célponttá teszi az embert egy középiskolában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kittybelledelphine (@belle.delphiny) által megosztott bejegyzés

A bullying a kilépése után az online térbe is követte, ezért Delphine – igazi neve Mary-Belle Kirschner – egy idő után már úgy gondolta, hogy mindenki bekaphatja, és a YouTube-csatornáját már úgy hozta létre, hogy abszolúte senkinek sem akart vele megfelelni.

Valószínűleg ez lehetett a siker kulcsa, ugyanis a szabadszájú és végtelenül magabiztos Belle Delphine lassan igazi sztár lett. Innen már csak egy lépés volt a fürdővizes sztori, majd a pornókarrier, végül pedig az az állapot, hogy egy (nem feltétlenül pejoratív értelemben vett) gátlástalan 21 éves lány annyit keres egy hónapban, amennyit egy átlagember nagyjából nyolcvan év alatt szedne össze.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.