Amerikában nem úgy megy a Black Friday, mint nálunk. Ott nem kamukedvezményekkel és csalileárazásokkal szúrják ki a vásárlók szemét, hanem olykor tényleg fillérekért lehet slágertermékeket bezsákolni.

Persze kultúrkörökben még így sem teljesen érthető az az őrület, amit ilyenkor láthatunk a tudósításokban.

Tömegverekedések, hajtépés, kiabálás, egymás letaposása... Csoda, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe, hogy csináljon egy jó kis trash horrorfilmet ebből az egészből!

Na de majd most! Jön ugyanis egy olyan alkotás, aminek már a trailere is egyértelműen kommunikálja, hogy itt bizony nyakig merülünk a szemétben. A címmel sem szarakodtak sokat: Black Friday, mert minek ezt csicsázni? A főbb szerepekben ráadásul olyan horror-öregek domborítanak, mint a Gonosz halott-filmekből ismerős Bruce Campbell, vagy a Végső állomás-franchise első részének főszereplője, Devon Sawa, akit nem baj, ha nem ismersz meg azonnal.

Arra ne számíts, hogy ezt a gyöngyszemet a magyar mozikban láthatod viszont, de mivel november 23-án már elérhető lesz streamingen, minden bizonnyal meg fogod oldani valahogy a megtekintését.

És ezt olvastad már?
272-vel hasított bringával az új világrekorder