Brad Pitt nemrég adott egy interjút a GQ-nak, melyben tett egy elég meglepő kijelentést: a világhírű színész szerint már nincs sok neki hátra a filmszakmában.

Bár Pitt egy azok közül a művészek közül, akiket gyakorlatilag a világ összes szegletében ismernek az emberek, imígyen szó szerint válogathat a szerepek közül és bármikor újrapozícionálhatná magát, ha szeretné, ő mégis ezt mondta a lap munkatársának:

Úgy vagyok vele, hogy már az utolsókat rúgom. Ez az utolsó fél- vagy harmadévem.

A magazin egyébként már többször is közölt nagyinterjút a színésszel, melyek során Pitt vallott alkoholizmusáról, válásáról és depressziójáról is, mégis, még soha nem nyilatkozott ilyen lemondóan a karrierjével kapcsolatban.

Már csak azért is baljós és váratlan ez a pesszimizmus, mert emberünknek hamarosan mozikba kerül A gyilkos járat című mozija, mely az eddig közzétett kedvcsinálók alapján kirobbanó mókának ígérkezik.

És ez még nem minden, hiszen még néhány hete is röppentek fel hírek új filmtervekkel kapcsolatban a színész háza tájáról, így a nyilatkozat igazi hidegzuhany lehet a rajongók számára.

Ha az előre vetített fél- vagy harmadév igaz, akkor hamarosan kiderül, komolyan gondolta-e a sztár a nyilatkozatot, de mi azért bízunk benne, hogy ezt a kijelentést csak egy gyengébb pillanat szülte.

Ez is érdekelhet:

(főkép: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Az idei év egyik legfeszültebb filmjét ne a mozikban keresd