Nem az volt a Barca-fanok legjobb napja, amikor Lionel Messi elbúcsúzott a klubtól, melynek színeiben 21 évig rúgta a bőrt.

Még a világsztárnál is eltört a mécses, és ezúttal a túlcsorduló érzelmeket nem igazán kellett megmagyarázni.

Ami aztán egyeseknek szívszaggató, az másoknál valami egészen mást is beindíthat. Luana Sandiennek, a gyönyörű brazil modellnek például a futballista karrierjének egyik legfájdalmasabb pillanatáról az jutott eszébe, hogy nagyon szívesen pózolna meztelenül azzal a zsepivel a kezében, melyet Messi a sajtótájékoztatán használt a könnyei felitatására.

Igen. Amíg emésztgeted az infót, megmutatjuk, kiről is van szó.

Luana akkor jött izgalmi állapotba, amikor a Meikeduo nevű aukciós portálra felkerült egy használt zsebkendő, melynek tulajdonosa azt állítota, hogy azt az ominózus sajtótájékoztató végeztével halászta ki a szemetesből, és amit a licit leírása szerint Messi használt az elérzékenyülése alatt.

A zsepit egymillió dolláros kikiáltási áron hirdette meg a tulaj, de ezt nagyon nem akaródzott senkinek kifizetni, melynek feltételezésünk szerint az lehetett az oka, hogy a nem teljesen hülye felhasználók teljesen jogosan kételkedtek a tárgy eredetiségében. A legmagasabb licittel Luana szállt be, aki hajlandó lett volna 600 ezer dollárt kicsengetni a papírdarabért.

Sajnos amint megtette az ajánlatát, a tétel eltűnt a felületről, így jelen állás szerint a modell kénytelen lesz zsepi nélkül meztelenkedni.

(via)

És ezt olvastad már?
Nagyjából 200 kamasz tört be egy floridai villába, hogy illegál házibulit rendezzenek