Bukta a szponzorációs szerződését a gémer, aki azt írta, hogy minden férfi szemét
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Gabriela Cattuzzo brazil sztárgémer, akinek Twitch-csatornáját közel 90 ezren követik, és akit a népszerű hardvergyártó, a Razer szponzorált korábban. A hangsúly ezúttal a múlt időn van.

Történt ugyanis, hogy Gabriela megosztott egy képet a Twitteren, melyen az volt látható, ahogy egy rodeóbikán pózol. A kép alá aztán az egyik kevésbé úriember követője odakommentelte, hogy

és aztán elszabadult a pokol.

Gabriela ugyanis nem hagyta szó nélkül a dolgot, és az udvariatlan kinyilatkoztatás utáni kommentháborúban azt találta leírni, hogy

Erre aztán válaszul még nagyobbra dagadt a szarlavina, mely végül odáig vezetett, hogy Gabriela törölte az eredeti posztot. Addigra azonban már a Razer PR-osztályára is eljutott a nem túl szép történet híre, és az illetékesek végül úgy ítélték meg, hogy a hölgy nyilatkozata túl szélsőséges volt ahhoz, hogy szó nélkül hagyják. Először is egy közleményben elhatárolódtak Cattusso kisasszony kommentjétől a szokásos „az együttműködőink véleménye nem feltétlenül egyezik a Razer hivatalos álláspontjával” szöveggel, majd bejelentették, hogy nem fogják meghosszabbítani Gabriela napokban lejáró szerződését.

A cég döntése természetesen nem aratott osztatlan sikert. Leginkább a női követők nyilvánították ki nemtetszésüket. Ahogy az egyik felhasználó írja:

Nem sokkal ezután Cattusso bejelentette, hogy mivel már halálos fenyegetéseket is kapott azóta, egy időre visszavonul a közösségi médiától.

És mindez egyetlen bunkó komment miatt.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.