Conor McGregor már Abu-Dzabiban állomásozik, hiszen január 23-án itt lép be a ketrecbe Dustin Poirier ellen, és ha már épp ott héderel, ahol még az ásványvizet is kristálypohárban adják, úgy gondolta, költekezik egy kicsit.

Azt pedig már tudjuk, hogy az ír bunyós ebben sem végez félmunkát. Nála a költekezés nem áll meg ott, hogy felfrissíti a gardróbját vagy levesz egy új mobiltelefont a polcról. Az ő bevásárló listája Abu-Dzabiban így nézett ki:

  • Egy darab Jacob & Co Astronomia Tourbillon Baguette karóra,
  • egy darab Jacob & Co Rasputin Tourbillon karóra,
  • egy új Bentley,
  • egy névre szóló öltöny.

A Bentley és az öltöny szinte már szót sem érdemel, bár valószínűleg akár az utóbbi árából is be lehetne újítani egy zsírúj középkategóriás szedánt. A karórákra ezzel szemben érdemes egy pillantást vetni, hiszen ezeket a darabokat egy átlagmilliomos valószínűleg soha nem veheti a csuklójára.

Ez itt az Astronomia Tourbillon Baguette, ami simán a visszafogottabb darab a kettő közül, de már ez is kicsapta a biztosítékot nagyon sok embernél, amikor meglátták McGregor új szerzeményét a sztár Instagramján.

A látványos tourbillon szerkezet helyből nem olcsó mulatság, de a Jacob & Co időmérője a mérnöki remekmű helyből sem olcsó árára még rápakol pár milliót azzal, hogy az alkatrészeket összesen 555 gyémántdarabbal rakták ki. Így a karóra értéke nagyjából 295,5 millió forint, és mint mondtuk, ez még mindig a visszafogottabb darab.

A keményebb tétel a Rasputin névre hallgató, szintén tourbillon szerkezetre épített időmérő, ami nemcsak azzal akasztotta ki McGregor követőit, hogy az ára nagyjából hatszázmillió forint, de azzal is, hogy a karóra számlapja egy meglehetősen pikáns titkot rejt:

A sztár szokása szerint nem szerénykedett, és az összes személyes csatornáján megmutatta az új szerzeményeket, a karórák azonban nem váltottak ki egyöntetű sikert a követői körében.

Ez is érdekelhet:

(via)

És ezt olvastad már?
Ray Fisher most már igazán elkezdhetne színészkedni igazságosztás helyett