Minket inkább meglep ez a sztárgázsi.

Visszatér a Szex és New York, de a lehető legrosszabb módon, ugyanis a négy főszereplőből csak hármat láthatunk: a Samanthát alakító Kim Cattrall nem vállalta el az új, 10 részből álló évadot, vagyis ez nem is az igazi Szex és New York lesz.

Hogy egy hasonlattal éljünk – bár véletlenül sem akarjuk a Jóbarátok kultstátuszába emelni Michael Patrick King szériáját –, egy pillanatra képzeld el, milyen lenne, ha Chandler nélkül jönne ki egy új Jóbarátok-évad? Na, ennyi.

Úgy tűnik, továbbra is háborús a helyzet a Carrie Bradshaw-t megformáló Sarah Jessica Parker és Cattrall között, vagy utóbbi egyszerűen nem tudta, hogy mennyit kaphat egy részért, vagy szimplán csak nem érdekli, hogy főszereplőként – ahogy a többieknek, úgy neki is –

epizódonként 1 millió dollárt*, azaz mintegy 296 millió forintot tehetne zsebre – tíz részt tekintve ez közel 3 milliárd forintot jelentene.

Aztán az is lehet, hogy mindez egyben, vagy csak tényleg nem érdekli ez az egész újraélesztés, ami valljuk be, általában nem szokott működni.

Eközben...

(Forrás: Variety)

És ezt olvastad már?
Ezért érdemes néha átnézned az emailfiókod spam mappáját is