Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hoff legkisebb lánya, Hayley nagyon büszke a testére és eldöntötte, hogy ezt egy meztelen fotósorozattal ünnepli meg. Mivel az apuka Deutschland nemzeti kincse, a német Playboy kapott az alkalmon és megcsinálta belőle a magazin első molett címlaplányát.

Hayley egyébként 28 éves, és már egy ideje plus size modellkedik, a meztelen fotózás ügyében pedig a híres apuka százszázalékos támogatását élvezi.

A hölgy egyébként a megjelenéssel kapcsolatban testpozitivizmust emleget, meg önmagunk elfogadását, de azért ne legyenek illúzióink,

Szóval a fotózás körüli narratíva egy kicsit azért sántít, na de ez egy ilyen műfaj: még akkor is kamuzik, amikor őszinteségről papol. A lényeg, hogy végre egy molett modellt is a címlapra tett a Playboy, ami mondjuk pont nekünk, magyaroknak nem egy világrengető újdonság, hiszen a mi, azóta megszűnt Playboyunk már 2001-ben levetkőztette Zalatnay Cinit.

Itt van a németek címlapja Hayleyvel a főszerepben:

Videó is van a fotózásról:

Mutatunk még két pikáns képet, abban a megnyugtató tudatban, hogy ezúttal nem kell tartanunk a menetrendszerű adjatok neki enni! típusú sziporkázástól a kommentszekcióban:

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.