A Netflixnek már Magyarországon is egyre nagyobb konkurenciával kell szembenéznie. Nemcsak a Prime Video csábíthatja el tőlük a nézőket, de közeledik az HBO Gót leváltó HBO Max, és most a Disney is bejelentette, hogy idén végre meglépi az európai terjeszkedést.

A Disney közleményben is megerősítette, hogy a 2019-ben indult Disney+ nevű streamingszolgáltatása hamarosan újabb negyvenkét országban lesz elérhető, melyek között ott van Magyarország is.

A bejelentésnek különösen a Marvel Studios és a Star Wars-mondakör rajongói örülhetnek, de ugyanúgy ezen a platformon elérhetőek a Pixar és a Disney saját gyártású tartalmai, hogy a National Geographic természetfilmjeiről ne is beszéljünk. Van tehát minek örülni, bár az embernek lassan egyre nehezebb lesz eldöntenie, melyik szolgáltatónál fizessen elő, ha nem akar havonta súlyos pénzeket néznivalóra költeni.

A Disney+ itthoni bevezetése egyelőre nem kapott pontos premiernapot, a közleményben annyi olvasható, hogy a szolgáltatás valamikor a nyáron válik elérhetővé nálunk.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Látszólag a semmiből lép elő egy ember ezen a felvételen
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!