Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A szőkék és a barnák után véletlenül sem szerettük volna kihagyni a legjobb vörös hajú csajokat, akiket mindannyian imádtunk a legjobb sorozatokban, és még azokat a gyengébb vállalkozásokat is megnéztük miattuk, amelyek nélkülük semmik lettek volna.

Alyson Hannigan

Fotó: FHM

Sorozat: Buffy

Szerep: Willow

Az Amerikai pite-filmek Michelle-jéről itt még jobban elhittük volna, hogy a fuvolát nem feltétlenül csak a szájához érinti, a pajkos kis vörös dögben volt valami ellenállhatatlan, és valami megfoghatatlanul vad. Fehérneműs fotósorozatait elnézve örültünk volna, ha találkozunk vele abban a zenetáborban, ahol elvileg bármi megtörténhet.

Carice van Houten

Sorozat: A trónok harca

Szerep: Melisandre

A holland színésznő különös ismertetőjele, hogy amikor megjelenik, nagy eséllyel ledobja a textilt. A trónok harcá-ban szinte senkinek sincs esélye a ruhában maradásra, így a szépséges vörös papnő is meglehetős gyorsasággal végzi egy asztalon meztelenül. Carice-t olyan filmekben is megcsodálhattuk már, mint a Fekete könyv, a Betolakodók vagy a Black Butterflies. Érdemes végignyálazni… azaz végignézni az életművet.

Poppy Montgomery

Fotó: Esquire

Sorozat: Felejthetetlen

Szerep: Carrie Wells

Mivel berendelték a Felejthetetlen következő évadát, jövőre megint nem maradunk Carrie látványa nélkül, de ha addig sem bírnánk ki, akkor vegyük elő Poppy régebbi sorozatát, a Nyomtalanul-t. És ha még ez sem lenne elég, akkor szerezzük be a Maxim magazin azon számát, amelyben a szépség pózol. Mondjuk akkor még szőkén, de hát érdekel a hajszín egyáltalán valakit?

Marcia Cross

Sorozat: Született feleségek

Szerep: Bree

A most ötvenéves Marcia ugyan erősen MILF-kategória, de még mindig gyönyörű, és eszméletlen kisugárzása van. Ha igazi kuriózumra vágyunk tőle, akkor vegyük elő az 1996-os Női romlottság (Female Perversions) című filmet, amiben akkorát villant, amekkorát később sem.

Christina Hendricks

Sorozat: Mad Men

Szerep: Joan Holloway

Ekkora mellek mellett szó nélkül nem lehet elmenni, Christina, azaz Joan a Mad Men-ből valami bődületes mellbőséggel rendelkezik, de ez igazából semmit sem jelent, hiszen kisebb keblekkel is ugyanolyan dögös kisugárzása lenne. Azt mondja, nem élt semmiféle plasztikai beavatkozással, és mi megpróbálunk hinni neki.

Lauren Ambrose

Sorozat: Sírhant művek

Szerep: Claire Fisher

Aki valamilyen oknál fogva kihagyta volna eddig a Six Feet Under sorozatot, sürgősen pótolja a hiányosságot. Több okból sem fogja megbánni tettét: egyrészt az egyik legjobb tévés szériát fogja végignézni egyben, másrészt szerepel benne a mostani Dexter, azaz Michael C. Hall, harmadrészt pedig itt van nekünk Lauren Ambrose, a bájos kis vörös, akiért akkor rajongtunk legjobban, mikor összejött Mena Suvarival a sorozatban.

Karen Gillan

Sorozat: Dr. Who

Szerep: Amy Pond

A Dr. Who-csajok közül szemezgetni mindig élmény. Karen egyáltalán nem hiányozhat a legjobb tévés vörös csajok összeállításából, bár az egykori modell sokszor csak kislányos arcát mutatja felénk. Aztán előbújik belőle a modell és a vadóc lány. Na akkor kő kövön nem marad…

Kari Byron

Fotó: FHM

Sorozat: Mythbusters

Néhányan ugyan nem értettek egyet, amikor a mítoszirtó a terhessége alatt is robbanások között parádézott, kislánya, Stella Ruby most vagy gyűlöli a zajt, vagy csak hangosan képes zenét hallgatni. Kari mindenesetre gyerekkel vagy gyerek nélkül, de szuper optikai tuningja a műsornak.

Deborah Ann Woll

Sorozat: True Blood

Szerep: Jessica

Milyen jó is, hogy a sorozat kezdetén megmaradt nekünk Jessica, a szende lány, akit Bill kényszerűségből vámpírrá változtat? Mi lenne velünk a tökéletes teste, a vörös hajfürtjei, és meglehetősen vad tekintete nélkül? És akkor még nem is emlegettük azokat a jeleneteket, amelyekben egy szál fehérneműben flangál.

Rachelle Lefevre

Sorozat: A Gifted Man

Szerep: Dr. Kate Sykora

Az Alkonyat-filmek Victoriája gyorsan véget vethetett volna a szériának, ha időben kivégzi a főszereplőket, akiket amúgy is utált. De nem ez történt, Rachelle inkább beszállt először a Dzsungeldokik-ba, majd az A Gifted Man-sorozatba, melyek viszonylag gyorsan kaszát is kaptak. Nem jó ómen a megjelenése, de mégis szeretjük.

Korábban már bemutattunk nektek a tíz legjobbat tévés barnából, szőkéből, MILF-ből és sci-fi sorozatos és régen imádott csajokból. Láttad már őket?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.