Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nagyon úgy tűnik, hogy a színésznőnek egy komplett filmszakadás volt a Marvel filmes univerzuma.

Az addig oké, hogy Robert Downey Jr. mellett ő az egyik legrégebbi tagja a szuperhősös bulinak, így képtelenség elvárni tőle, hogy minden apró részletre emlékezzen, de az akkor is nettó vicces, mennyire elvesztette a fonalat az MCU 11 éve alatt. Az amnézia ráadásul szinte kizárólag csak a kollégáival kapcsolatban támadta meg a színésznőt, ami nem túl hízelgő a szakmabeliekre nézve.

A sztori azzal kezdődik, hogy Paltrow kisasszonynak fogalma sincs arról, ki az a Tom Holland, akit a világ ma már a közkedvelt Pókemberként ismer. Ez már csak azért is kínos, mert Gwyneth szerepelt a Pókember: Hazatérés című moziban, ráadásul még egy közös szelfin is pózol a Vasemberrel és a falmászóval.

Ez itt az:

És hogy milyen szöveggel osztotta meg a képet? „Én, Robert Downey Jr. és ez a srác” – így derült ki, hogy valójában fogalma sincs róla, kinek a filmjében működött közre egy jelenet erejéig.

Aztán a memóriazavar tovább nőtt, amikor Jon Favreau The Chef Show című műsorában szóba került a Pókember: Hazatérés és Gwyneth váltig állította, hogy ő abban a filmben bizony nem szerepelt. A Happy Hogant alakító színésznek (nem mellesleg az első két Vasember rendezőjének) komoly erőfeszítésébe került, hogy meggyőzze a színésznőt, téved.

És ezzel még koránt sincs vége. Sebastian Stan, azaz Bucky Barnes, azaz a Tél katonája egy Instagram posztban írta le, hogy a közös képük elkészülése előtt immár harmadik alkalommal sikerült bemutatkoznia Gwynethnek, mert az egyszerűen nem emlékezett rá.

Aztán a Bosszúállók: Végjáték premierjén kamerára vették, amint a színésznő megkérdezi Chris Prattet, ki a fene az a férfi... mármint Sebastian Stan. Ami csak azért fura, mert viszontagságos forgatás és rengeteg szereplő ide vagy oda, mégiscsak a közös egy filmjük bemutatóján parádéztak éppen.

A legújabb mutatványáról pedig maga Kevin Feige lebbentette fel a fátylat, amikor elmondta, hogy Gwynethnek halványlila gőze sem volt róla, hogy Samuel L. Jackson szerepel a Marvel-mozikban. A producer ugyanis elmesélte, hogy amikor a temetést vették fel a Bosszúállók: Végjáték végén, Paltrow megkérdezte, hogy mit keres ott Sam Jackson. A többi színész kórusban válaszolt neki:

Szóval nem kicsi a baj Paltrowék háza táján.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.