Para volt a Közel-Keleten, ami azzal kezdődött, hogy a kaliforniai székhelyű iráni popsztár, Sasy Tehran-Tokyo című számának csinált egy videoklipet.

Ez eddig oké, és nyugaton az sem verte ki a biztosítékot, hogy a klip egyik szereplőjeként az Államok egyik legnépszerűbb pornósztárja, Alexis Texas rázza a seggét.

Az viszont már egy fokkal keményebb, hogy a klip trailerét a Rubika nevű iráni videomegosztó alkalmazásra is feltöltötték, ami azt elfelejtette cenzúrázni. Az arcpirító mulasztásra az Audiovizuális Médiát Felügyelő Hatóság illetékesei is felkapták a fejüket, gyorsan letiltották a trailert és eljárást indítottak a Rubika ellen.

Készülj fel, mert most mutatunk néhány képet az arcpirítóan deviáns klipből. Itt Sasy látható Alexis mellett:

Itt pedig Alexis magában, aki egyébként ennél sokkal nem lesz meztelenebb később sem:

Sasy egyébként igen kedvelt Iránban is, ezért a trailer nagy figyelmet kapott. Bár a Rubikáról törölték és más népszerű videomegosztó alkalmazások Iránban nem elérhetőek, ne legyünk annyira naivak, hogy azt hisszük, az iráni internetezők nem tudják, mi fán terem a VPN.

A cenzorok egyébként amiatt törölték a klipet, mert attól féltek, hogy a fiatalok elkezdenek majd rákeresni Alexis Texas nevére, amit ha beírsz a gugliba, a képtalálatoknál biztosan látni fogsz néhány tucatnyi pucér segget.

A linkekért nyavalygóknak segítünk:

Kattints ide!

Az iráni hivatalnokok tehát ex officio viszolyognak szegény Alexistól, de abban is biztosak vagyunk, hogy zárt ajtók mögött a szigorú cenzorok tutira rákerestek a nevére, aztán elkattant néhány Link megnyitása új ablakban is. Csak hogy tudják, mit tiltanak, ugye!

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Thor végre egy igazi genyót játszik a Netflix új mozijában