Egy komplett vicc lesz az idei Oscar-gála, és sajnos nem a jó értelemben
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Oscar 2019: lesz minden, de nem lesz semmi, rövid lesz, de úgy, hogy bizonyos díjakat a reklámszünetekben adnak át. Noooormális?

Nagyon elgurult a gyógyszere az Akadémiának, vagy inkább az Oscar-gálát szervező már bocsánat, de idiótáknak, a gálát ugyanis a lehető legpolkorrektebbé tették (a Fekete Párduc jelölése a legjobb filmek között sem más, mint egy PC-bomba, ami sajnos csak picit és fingszagút pukkan), ráadásul mivel jóformán nincs senki, aki vezetné a show-t, nem lesz műsorvezető, inkább szétdobják a melót több sztár, többek között Frances McDormand, Allison Jenney, Gary Oldman és Sam Rockwell között, de a pletykák szerint még a Bosszúállók is beköszönnek majd valamilyen formában. Ez már önmagában is egy orbitálisan nagy hiba, de most jön a lényeg.

Kiderült, hogy mivel bele kell férniük 180 percbe, bizonyos kategóriákat csak a reklámszünetekben adnak majd át. Ezek a kategóriák a következők: a legjobb operatőr, a legjobb vágás, a legjobb rövidfilm, a legjobb smink és haj. Ezen még Guillermo del Toro is kiakadt, teljes joggal. Reméljük, a szobrok átadása egyenesen a büfében, egy vállveregetéssel történik majd, de a Kodak színház pincéje se rossz választás, vagy még jobb a művészbejáró, és akkor már vissza se kell menni a terembe. Abszolút megtisztelő mindenkinek, hogy eljött, de ha most már elfáradna a reklámszünet után az anyjába haza, akkor nagyon örülnénk neki, mert haladnánk a műsorral. Nem?

Lenne egy pazar ötletünk a jövő évi Oscar-gálára. Legyen műsorvezetője, de csak annyira, hogy bekonferálja a rövidke hacacárét. Hölgyek és urak, nagyon szépen kiöltöztek, de remélem, hogy sportcipőt húztak, mert látják, kiraktuk ide a színpadra az összes díjat egyszerre, és ha háromig számolok, akkor el lehet kezdeni futni értük, és aki kapja, marja. Jennifer Lawrence, te nagyon vigyázz a lépcsőkkel! A 70 év felettieknek öt másodperc előnyt adunk, a Fekete Párduc stábjának hatot. Mi? Hogy a hátsó sorokba ültettük önöket? Nos, ez azért van, mert a filmjük középszerű, és semmi keresnivalója itt, szóval azért ne már, de komolyan.

És még ez is kevésbé lenne megalázó, mint ami idén történik.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.