Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mivel a Fox egy igen tekintélyes részének megvásárlásával végre a Disney-hez kerültek az X-Men megfilmesítésének jogai, csak idő kérdése, mikor mutatja be a Marvel a mutánsokat a szuperhősös moziverzumában.

Hatalmas várakozás előzi meg ezt a bejelentést, de az összes hős közül természetesen az igazi sztárra, azaz Wolverine-re (vagyis Farkasra... vagyis Rozsomákra) vagyunk a leginkább kíváncsiak. Nem is csoda, hiszen ez a karakter mára egybeforrt Hugh Jackmannel, így több százezer rajongó várja tűkön ülve, vajon melyik színészre esik a Marvel választása.

És itt jön be a képbe Mark Millar, többek közt az Ultimate X-Men, az Ultimate Fantastic Four, a Civil War, a Wanted és a Kick-Ass képregények írója, aki egy 2002-es füzetben nemcsak Robert Downey Jr.-t emlegette...

...de azt is megjósolta, hogy Nick Furyt Samuel L. Jackson fogja eljátszani:

Két napja egy rajongója fel is emlegette ezeket az oldalakat a Twitteren, kiemelve, hogy Millar biztosan valami boszorkányféle lehet, amire az író ezekkel a szavakkal válaszolt:

A mosolyjel azt jelzi, hogy Millar csak viccelt, de ismerve az előzményeket, nem csodálkoznánk rajta, ha ezúttal is igaza lenne. Már csak azért sem, mert Egerton csillaga egyre magasabban ragyog (a Rocketman miatt még egy Oscar is simán kijárna neki), ráadásul már korábban is felmerült a szerepre, igaz, csak pletyka szintjén.

Epedve várjuk, hogy valami konkrétabbat is halljunk erről a Marveltől.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.