Egy Pisces nevű táncosnő egy Instagram-sztorival dobott egy igen méretes követ szegény Usher állóvizébe.

A sztoriban egy kép látható egy egy- egy tíz- és egy százdolláros játékbankóról, melyeken Usher képe látható, Pisces pedig egy szavazásban azt kérdezte a követőitől, hogy ők mit csinálnának, ha egész este táncolnának a rappernek, aki cserébe ilyenekkel akarna fizetni.

Miután a sztorit kiszúrta egy vegasi magazin, a botrány elkezdett berobbanni, de Usher menedzsmentje még időben közbeléphetett, ugyanis a Sapphire Las Vegas Gentleman's Club szóvivője azonnal közleményt tett közzé, melyben leszögezték, hogy

Usher igazi úriemberként viselkedett és remek vendég volt a klubban. Ő és a csapata több ezer dollárnyi borravalóval jutalmazta a színpadon táncoló lányokat.

A szóvivő azt is elmondta, hogy amiatt támadhatott némi zavar az erőben, mert Usher csapatából valaki tényleg otthagyott néhányat a képen is látható játékpénzből, amit azért tartottak maguknál, mert ezzel reklámozzák a zenész hamarosan beinduló vegasi fellépéseit.

Nem tudjuk, hogy ha tényleg ez a szitu, Pisces miért tett közzé félrevezető információkat, de a klub menedzsmentje biztosan el fog beszélgetni vele erről.

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A Microsoft felvásárolta az Activision Blizzardot