Lucky cicával lehetsz bajnok.

Ma hivatalosan is elrajtolt a XXXII. nyári olimpia Tokióban. Ennek apropóján a Google készült is egy kisebb meglepetéssel, ugyanis a keresőfelületén egy spéci doodle* fogadja az embert, ami egy kifejezetten cuki és szórakoztató, 16 bites kalandjátékot takar– ez fogad, ha beírod, hogy google.com, szerintünk kattints rá!

A Google doodle a Google keresőoldalán látható céges embléma (ún. logó) egy speciális, alkalmi változata. Célja valamilyen jeles – esetleg csak érdekes – eseményről, vagy személyről való megemlékezés. A speciális emléknapok alkalmával a hagyományos Google logót egy doodle-grafika helyettesíti. Ezen alkalmakat előre nem jelentik be, mivel a cél a meglepetés, és a dátum legtöbbször nem is kötődik kerek évfordulóhoz. (Wikipedia)

A Studio 4°C által fejlesztett, Doodle Champion Island Games nevű játékban – a csapatválasztás után – egy Lucky nevű cicával kell megmérettetni magunkat különböző versenyszámokban (szám szerint hétben), hogy a Doodle Bajnokok Szigetének bajnokaivá válhassunk.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.