Éppen harakirit követ el a világ legnagyobb pornóoldala

Az OnlyFans bekeményít... vagyis épp ellenkezőleg.

A platform 2016-ban jött létre, hogy új bevételi forrást teremtsen szűkölködő művészek számára, de hamarosan elárasztották a szexmunkások és az eredetileg nemes céllal indult szájt néhány év alatt olyan lett, mint egy fizetős Instagram, ahol expornósok és finnyás prostituáltak árulják a pajzán tartalmat azoknak, akik hajlandóak ezért havi tíz-húsz dollárt kicsengetni.

Úgy tűnt, hogy ez mindenkinek jó, de most az oldal illetékesei bejelentették, hogy átdolgozzák közösségi irányelveiket, így októbertől nem lehet majd a platformon explicit erotikus tartalmakat árulni.

Meredek döntés, melynek hatásait egyelőre még csak megtippelni sem lehet, de az biztos, hogy ha ezt tényleg meglépik, azzal tutira elveszítenek majd néhány százezer olyan előfizetőt, akik kifejezetten azért költötték itt a pénzüket, mert az Instagramon túl sok volt nekik a kitakarás.

Az OnlyFans állítólag nem nyírja ki teljesen az erotikát, a meztelenséggel például nem lesz bajuk, de a hardcore cuccokkal már nem lesznek annyira engedékenyek.

Az itt nyomuló művésznőket mi mondjuk egyáltalán nem féltjük. Ők valószínűleg seperc alatt keresnek majd egy másik oldalt, ami kevésbé allergiás a nemi szervekre.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.