A Flörti dancing mozikba kerülésének örömére visszanéztük, milyen koreográfiák mozogtak a szoftpornó határán, mert nem csak a salsa az egyetlen piszkos tánc.

 1. 10 / 10

  Jessica Alba: Sin City

  Kicsi Nancy picit felnőtt, amióta Hartigan utoljára látta, így maga is nagyon meglepődik azon, hogy a lány már egy nightclub színpadán táncol alig valamiben. És egyáltalán nem rosszul. Jessica Alba tovább is folytatja még hamarosan az izgatást a Sin City: Ölni tudnál érte című folytatásban. Nem baj.

 2. 9 / 10

  Salma Hayek: Alkonyattól pirkadatig (From Dusk Till Dawn)

  Egy táncból még nem lehet baj. Akkor még jó ötletnek tűnt. A Gecko-fivérek betérnek a Titty Twisterbe, ahol először még a botrányosan szexi Salma Hayek lejt nekik botrányosan szexi táncot, majd jön a feketeleves, a rendeléshez ajándék vámpírtámadás is jár, abszolút grátisz.

 3. 8 / 10

  Emmanuelle Seigner: Keserű méz (Bitter Moon)

  Mimi ehhez a koreográfiához csak azért vett fel egy teljesen átlátszó ruhát… nos, fogalmunk sincs, miért. A mindent megmutató szerelés, amelyből egy idő után teljes joggal a szabad levegőre kívánkoznak mellei, megkoronázzák ezt a násztáncot.

 4. 7 / 10

  Demi Moore: Sztriptíz (Striptease)

  Bár az optikailag erősen feltuningolt Moore filmje borzalmas, ezt a jelenetet sosem fogjuk feledni belőle. Sajnos a többit sem, de erről már sokkal inkább a pszichológusunkkal kellene beszélnünk.

 5. 6 / 10

  Jennifer Lawrence: Napos oldal (Silver Linings Playbook)

  Ebben a jelenetben csak egyetlen pont szexi és nem nevetséges, de akkor nagyon lehervad az arcodról a mosoly. Az a csípőmozgás. Az. Mutattunk múltkor belőle egy igencsak hosszú változatot is, ha nem lenne már meg a mozdulat.

 6. 5 / 10

  Rebecca Romijn: Femme Fatale

  Kész. Ettől kiég a retinád. Rebecca Romijn fehérneműre vetkőzik, hogy aztán minden idők legszexisebb, rögtönzött koreográfiáját mutassa meg, aminek mi más is lehetne a vége, mint az, hogy két férfi megharcol a nőért. Vagyis inkább az egyik megöli a másikat.

 7. 4 / 10

  Jessica Biel: Powder Blue

  Timberlake-né nem túlságosan sokszor vetkőzött, azaz inkább csak egyszer, de akkor nagyon. Ebben a filmben sztriptíztáncosnőként keresi a kenyerét, ebből a táncjelenetből pedig kiderül, hogy valószínűleg milliárdos lehet a drága, annyira érti a szakmáját.


 8. 3 / 10

  Kim Basinger: 9 és ½ hét (Nine ½ Weeks)

  Ennél klasszikusabb izgató táncjelenet nem nagyon létezik, Kim Basinger eltáncolgat lötyögős üzemmódban, Mickey Rourke-nak pedig egy életre nem lesz gondja a merevedéssel. És persze szól a You Can Leave Your Hat On.

 9. 2 / 10

  Jamie Lee Curtis: Két tűz között (True Lies)

  Egyszerre komikus és szexi, ahogy a sötétbe burkolózó férj és szürke asszonykája jelenete kibontakozik, asszonyka ugyanis egy könyvtáros jelmezbe bújt szexpárduc, csak Schwarzinak nincs erről túl sok fogalma. Most majd lesz.


 10. 1 / 10

  Jennifer Beals: Flashdance

  A lány, aki a kemény gyári meló mellett néha a színpadon meghúzza a kart, és ráömlik egy hektoliter víz. Majd táncol tovább fehérneműben. Mellékkeresetnek megteszi.

És ezt olvastad már?
Az internet megőrül Johnny Depp ügyvédjéért, aki gyakorlatilag feltörölte a padlót a hazug Amber Hearddel
Utálsz szerelőt hívni? Akkor ez a cikk neked szól!