Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Disney rebootolja a Reszkessetek, betörők! című karácsonyi örökbecsűt, de nem a mozikba, hanem a Disney+-ra küldi, és már azt is lehet tudni, kik játsszák a főbb szerepeket.

Nyilván a legfontosabb kérdés az volt, ki lép majd Macaulay Culkin nyomába, a poént pedig e cikk címével és főképével igazából már le is lőttük. A srácot Archie Yatesnek hívják, és jól látod, igen szimpatikus figura.

Eddigi legnagyobb szerepét Taika Waiti adta neki a Jojo Nyuszi című filmjében, melyben Archie a főszereplő legjobb barátját alakította.

Fontos megjegyezni, hogy ezúttal nem egy remake-ről beszélünk, vagyis Archie nem Kevint fogja megformálni, és a sztoriban is igen komoly változtatásokra lehet számítani. A főszereplőt ezúttal Maxnek hívják, és olyan hírek rebbentek fel, hogy ezúttal nem hozzá törnek majd be, hanem ő megy majd át egy másik házba rosszalkodni.

Két felnőtt főszereplő kilétére is fény derült. Az egyikük Ellie Kemper, aki a The Office-ból lehet ismerős...

... a másikuk pedig Rob Delaney, akire leginkább a Deadpool 2-ből emlékezhetsz.

A rendezői székben Dan Mazer, a Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika direktora, szóval felesleges komolykodásra biztosan nem kell számítani.

A film a tervek szerint jövő karácsonykor kerül fel a Disney+ kínálatába.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.