Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem a Trónok harca lett az első, de előkelő helyen van a listán.

Az OnBuy online üzlet arra volt kíváncsi, hogy a vásárlói milyen sorozatok befejezésében csalódtak a legnagyobbat. Most, hogy ezt leírtuk, bennünk is pörögnek le a jelenetek, amik miatt mi is odamentünk volna az alkotókhoz, és elbeszélgettünk volna velük ordítva, vagy azt tettük volna, amit Olivia Wilde Damon Lindeloffal az egyik House-epizódban.

És igen, sokan az utóbbit tennék meg, hiszen a legutáltabb sorozatvég a Losté, amit a szavazók 27,3 %-a talált a legrosszabbnak, amivel nem is nagyon tudunk vitatkozni, és nem is akarunk. A második nem túl meglepő módon a Trónok harca lett 25%-kal. A harmadik a sokat ócsárolt Így jártam anyátokkal-befejezés lett, ezt a szavazók 17%-a utálta irdatlan módon. A listára felfért még a Sherlock, A szökés és a Dexter is, bár igazából egyiknek sincs igazán vége, valószínűleg még mindegyik folytatódni fog valamilyen módon, a Dexterről pedig tudni, hogy már készül egy újabb évada.

Külön érdekesség, hogy a férfiak a Trónok harcát utálták a legjobban, a finálét 24,6%-uk próbálná semmissé tenni. Valószínűleg a szavazók egyike sem látta a Külügyi ügyek című sorozatot, ami úgy ért véget, hogy mindenkit betereltek egy helyre, ahol épp egy bomba ketyegett csendben, mindezt azért, mert állítólag a színészek egy része nem ért már rá, hogy folytatni tudják a sorozatot.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.