Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szalay Sonny az egyik megbecsült olvasónk, és ami még talán ennél is fontosabb, kiváló fotosopper, plusz ha egyszer megmegy az agya, akkor nemigen fogja vissza magát.

Most az indította be nála a gépezetet, hogy a jelek szerint 22 év után véget ér a Barátok közt, ami nagyon kemény, hiszen ez a szappanopera már nem is egyszerű széria, hanem valóságos intézmény volt, ami hosszú évekig mindenestől vitte az esti főműsoridőt rengeteg magyar háztartásban.

Sonny – akit amúgy itt tudsz követni, ha bejön, amit csinál – gyorsan meg is szült néhány paródiaposztert, melyek oda emelik az RTL Klub egészen idáig állandónak és végtelennek hitt sorozatát, ahová való:

Itt például a BK-legendárium arcai a Bosszúállókat zavarták el a francba, hogy teljes pompájukban befeszíthessenek a Végjáték poszterére.

Itt Bartha Zsolt nyom egy teljes pályás brúszviliszt (vagy sztallónét)...

...itt pedig Berényi Miki és újfent Bartha Zsolt adja elő Az utolsó Jedik kemény nézését, Magdi anyussal fűszerezve.

És ezzel el is érkeztünk a kedvencünkhöz, melynek zsenialitása megkérdőjelezhetetlen. Magdi anyus Joker szerepében készül éppen megküzdeni a lépcsőn hagyott bigyóval, ami végül csúnyán legyőzte őt a sorozatban. Mi ezúttal is fix egyesre vesszük a meccset, természetesen a bigyó javára.

Ennyi idő alatt egy újszülött felnő, és simán szerez egy diplomát. A BéKá ennyi ideig volt az életünk része. Méltó búcsút érdemel hát, és ha Sonny munkája volt az első az elköszönések sorában, akkor ezzel most szépen feltette a lécet.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.