A 29 éves Ezra Miller, aki a Warner két fontos franchise-ában is kulcsszereplő – ő játssza a Flash nevű szuperhőst és a Harry Potter-univerzum egyik fontos alakját – március végén akkora botrányt okozott egy hawaii karaokebárban, hogy bilincsben vitték el a helyszínről.

Egy vasárnap este történt az eset, amikor Millernek teljesen elgurult a gyógyszere és zaklatni kezdte a bárban szórakozó embereket. Káromkodott, ordibált, locsolta az italát, nekitámadt egy énekelő 23 éves nőre, majd egy dartsozó 32 éves férfit is betalált.

A helyszínre kiérkező rendőrök letartóztatták, ám az 500 dolláros óvadék kifizetése után Miller már kint is volt a szabad levegőn, és a fejlemények tükrében a rövid elzárás sem hozta meg a jobbik eszét. Később a hotelben berontott egy pár hálószobájába és megfenyegette őket, majd állítólag megához vette az útlevelüket és távozott. A sztori rendkívül zavaros, de az biztos, hogy a pár távolságtartási végzést kért a sztár ellen.

Mindez nem a semmiből hullott alá, ugyanis Miller már korábban bekerült a hírekbe nem egészen komplett viselkedése miatt. Tavaly áprilisban például egy nőt fojtogatott Reykjavikban egy bár előtt, idén pedig az Instagramon önbíráskodással fenyegette meg a Klu-Klux-Klant, bár ez az utóbbi legyen a világ legnagyobb baja.

Ezekről itt bővebben is olvashatsz:

Szóval úgy tűnik, hogy valami nagyon nem oké az ifjú színésszel, és a legutóbbi stiklijét már a Warner sem hagyhatta szó nélkül, már csak azért sem, mert a botrányos válása miatt bajba került Johnny Deppet baromi gyorsan kukázták, a következetesség pedig nagy erény.

A Rolling Stone magazin jelentette, hogy a Warner/DC fejesei összehívták a válságstábot annak megvitatása céljából, hogy mi legyen az egyre vállalhatatlanabb sztárral. A lap belsős forrásra hivatkozva megírta, hogy az egyeztetésen az a döntés született, hogy jegelik a stúdió összes olyan projektjét, melyben Miller is szerepel.

A jegelik mondjuk szelíd kifejezés, ugyanis a hollywoodi verebek azt csiripelik, hogy a színésznek végleg el fogják engedni a kezét. Állítólag már a The Flash forgatásán is nagyon furán viselkedett, a Gawker pedig egészen nyugtalanító infókat tett közzé Millerről az utóbbi napokban. ŐK úgy tudják, hogy a színész mindenkit Gusztávnak hív, mert vagy nem tudja megjegyezni a körülötte lévők nevét, vagy olyan szinten tojik mindenkire, hogy még a minimális tiszteletet sem képes megadni. Emellett az már csak hab a tortán, hogy állítólag Miller nem tisztálkodik, melynek következtében egészen egyszerűen bűzlik, ahogy a Gawker cikke fogalmaz.

Így vagy úgy, a jövő most nagyon nem néz ki fényesen Flash számára. Simán lehet, hogy Ray Fisher után, aki Cyborgot játszotta a DC filmes univerzumában, a stúdió egy újabb fiatal sztártól fog elbúcsúzni.

Ez is érdekelhet:

(főkép: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Majdnem benézett Párizsba egy beluga