Azoknak, akik nem tudják, ki az az Ezra Miller és kommentelés mellett olvasni is hajlandóak, már mondjuk is: egy fiatal amerikai színészről van szó, akit leginkább a Warner szuperhősfilmjeiből ismerhetsz, ő alakítja ugyanis a Flash nevű szuperhőst.

Következő, The Flash című filmje egyébként már az utómunkák stádiumában van, és mivel ebben Michael Keaton harminc év után visszatér Batman szerepéhez, már nagy erőkkel várjuk a bemutatót.

A mostani hírnek azonban nincs filmes vonatkozása, sőt, igazából semmilyen kontextusban nem tudjuk elhelyezni ezt az egész sztorit:

Miller egy videóban öngyilkosságra szólította fel a Ku-Klux-Klan beulaville-i tagozatának tagjait, ha pedig erre nem hajlandóak, megígérte nekik, hogy saját kezűleg oldja meg a dolgot helyettük.

Íme a klip, amit a színész tegnap töltött fel az Instagramra:

Beulaville egy Észak-Karolinában található település, és nem világos, hogy a KKK ottani tagjai pontosan mivel húzták ki a gyufát a színésznél, aki így fogalmaz:

Ha meg akartok halni, javaslom, hogy nyírjátok ki magatokat a fegyvereitekkel, oké? Máskülönben folytassátok csak, amit csináltok – tudjátok, miről beszélek –, és megtesszük helyettetek majd mi, ha ezt akarjátok.

A bejegyzéshez fűzött néhány sorban leírta, hogy nem, ez nem vicc, hanem teljesen komolyan gondolta, amit mondott.

A színésznek egyébként tavaly áprilisban már volt egy kisebb botránya, amikor felkerült egy olyan videó az internetre, melyben az látható, hogy Miller egy nőt fojtogat egy izlandi sajtókörútja alkalmával Reykjavikban. Akkor sokan azzal védték őt, hogy biztosan csak viccelt. Ezzel szemben a Variety értesülései szerint az eset teljesen komoly volt, akkoriban mégsem tenyerelt rá senki a cancel gombra, Miller pedig egy szóval sem kommentálta a dolgot.

Itt a videó, ha esetleg még nem láttad:

Úgy tűnik, a színész hajlamos a keménykedésre, és valahogyan még ezt a fojtogatós dolgot is sikerült megúsznia. Ha azonban most tényleg az a terve, hogy elmegy Beulaville-be befenyíteni a helyieket, mi ezt egyáltalán nem tartjuk jó ötletnek. Lehet, hogy a fenti videóban látható szerencsétlen lánnyal jól elboldogult, de egy redneck talán nem lesz ennyire megijedve tőle.

Ez is érdekelhet:

(forrás: The Hollywood Reporter, főkép: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Maga a Hangya mondta el, miért nem végezte ki Thanost a „hátsó kijáraton” keresztül
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő