Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

És ezt maga Kevin Feige mondta. Marvel-fanok, elkezdhettek megőrülni!

Egy éve bombaként robbant a hír, hogy a Disney felvásárolná a Foxot, egy alapos hatósági vizsgálat után pedig végre úgy tűnik, hogy belátható időn belül megtörténhet a fúzió. Ez a képregényfilm-rajongók számára nem jelent mást, mint hogy egy rakás olyan szuperhős szerepelhet végre együtt a Marvel filmes univerzumának karaktereivel, akik megfilmesítési joga eddig a Foxnál volt. (Ilyen például a komplett X-Men gárda vagy a Fantasztikus négyes.)

Az izgalomra tehát minden okunk adott, és most Kevin Feige még egy jó adagnyi petróleumot is rálöttyintett a tűzre. Amikor a Variety egyik podcastjában megkérdezték, hogy kapott-e már feladatot ezzel kapcsolatban, azt mondta, hogy

Vagyis a Marvel Studios már alig várja, hogy megtörténjen a felvásárlás, és elkezdhessenek végre dolgozni a közkedvelt karakterekkel. Még egy okunk van tehát nagyon várni 2019-et, hiszen minden valószínűség szerint az első félévben elkezdenek végre szállingózni a konkrétumok.

Arra például nagon kíváncsiak vagyunk, ki fogja váltani Hugh Jackmant Farkas (vagyis Rozsomák) szerepében, és ezzel biztosan nem vagyunk egyedül.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.