Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Előfordulhat, hogy te is azt hitted, a The Kelly Family a kilencvenes években feladta, de az a helyzet, hogy az együttes még mindig nyomja.

A kicsit giccses country utánérzéseikkel Németországban meglehetősen népszerűek a mai napig. 2019 nyarán például az eberni Eyrichshof kastélyban léptek fel, ahol a 39 éves Angelo – tudod, a hosszú szőke hajú srác az An Angel című dalból – felhívta a színpadra négyéves kisfiát, Williamet, aki egy gyerekgitáron játszva elénekelte a What a Wonderful World című számot.

Helyből egy tök cukker sztori lenne, ugye?

De nem Németországban!

Angelo ugyanis ezzel a hatályos német szabályok szerint gyerekmunkára kényszerítette a picurt, ezért a hassfurti közigazgatási bíróság meg is dobta egy 5000 eurós bírsággal.

Angelo Kelly és a family

Angelo természetesen fellebbezett, a fellebbviteli bíróság pedig 3000 euróra csökkentette a bírság összegét, ami még mindig egymillió forint körüli összeg. Emberünk ezt sem fogadta el, és valószínűleg nem azért, mert nem tudja kifizetni a bírságot, inkább a mögöttes gondolatisággal lehet baja.

Ő azt mondja, hogy soha nem kötelezte a kis Williamet arra, hogy énekeljen a színpadon, ezt a gyermek mindig a saját akaratából tette. Nos, ezen is lehet vitatkozni, de azon nem, hogy a vonatkozó szabályok szerint

Az engedély alapján egyébként hat éves kor alatt is felléphetnek gyermekek koncerteken, de csak 8 és 17 óra között, maximum két óra időtartamig. A kis William ugyan csak egy fél órát játszott a koncerten, de majdnem fél 9 volt, mikor elhagyta a színpadot, így a fellépés semmiképpen nem felelt meg a jogszabálynak.

Hangozzék tehát bármilyen rosszul, lehet, hogy Angelónak meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy ő bizony illegális gyerekmunkára kényszerítette a négyéves kisfiát.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.