Florence Pugh, azaz a Marvel szuperhős-portfoliójának Jelena Belova nevű tagja a minap Rómában járt a Valentino – The beginning nevű divatshow-n, melyen a cég 2022-es és 2023-as őszi/téli kollekcióját mutatta meg. Az ilyen eseményeken csakis olyan cuccban érdemes megjelenni, hogy arról másnap biztosan beszéljenek az emberek. Nos, neki sikerült.

A gyönyörű színésznő ruhájának felső része ugyanis azonkívül, hogy rózsaszínbe öltöztette viselőjét, semmit nem rejtett el annak idomaiból. Pugh szettje már akkor elkezdte vonzani a fényképezőgépek lencséit, amikor a sztár megjelent a helyszínen...

...rögtön ezután pedig a kamerák előtti felvonuláson mindenki megcsodálhatta a ruhakölteményt, és ami alatta van.

Nem is az internet világában élnénk, ha többen nem éreztek volna késztetést, hogy minősítsék a fiatal tehetség mellméretét, ő maga viszont stílusosan reagált az otromba trollkodásra:

Régóta élek ebben a testben. Tisztában vagyok a mellméretemmel, és nem félek tőle.

Aki csak az Instagramon tájékozódik női mell kérdéskörben, annak biztosan meglepő lehet, hogy nem csak kerekre szabatott idomok léteznek ezen a bolygón. Őket vigasztalhatja a tudat, hogy a nő egészen sokféleképpen lehet gyönyörű, ahogy ezt most Florence Pugh is bebizonyította.

(Képek: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Sajnálattal közöljük: nem biztos, hogy le tudnád csapni Mark Zuckerberget