Természetesen a veganizmus mellett is vannak érvek, de azért egy kicsit meredek arra kérni a világ egyik leghíresebb séfjét, hogy mostantól ő is csak zöldségen és gyümölcsön éljen.

A That Vegan Teacher néven a TikTokon nyomuló kanadai influenszer viszont annyira bátor volt, hogy nemcsak úgy simán erre buzdította Gordon Ramsay-t, de még dalt is írt róla.

Az ukulelével kísért dalocska – melynek előadásmódját inkább nem minősítjük – imígyen dorgálja a séfet:

Állatokat enni rossz, Gordon Ramsay. Állatokat bántani rossz, Gordon Ramsay.

A hölgy a videóban megkéri a címzettet, hogy ossza meg a dalt, és azt is megjegyzi, hogy nyugodtan dinkának nevezheti őt (az angol donut szó fánkot jelent, de nagyjából dinkaként lehet fordítani), ha egyúttal megfogadja a tanácsát.

Nos, Gordon jó fej volt, ugyanis megosztotta a videót, ezzel több milliós megtekintést szállítva az influenszernek, aki emiatt még akkor is hálás lehet a sztárséfnek, ha közben az még stílusosan odaszúrt neki egyet.

Ramsay az Instagramon válaszolt egy videóval, melyben az látszik, hogy egy salátát majszolva hallgatja That Vegan Teacher dalát, majd egyszercsak kiköpi a zöldséget, a kezébe vesz egy hatalmas burgert, jóízűen beleharap, és azt mondja:

Dinka vegán!

Íme:

Érdemes megjegyezni, hogy a séf valószínűleg nem támadásnak szánta a klipet. A megosztással egyfelől segített eljuttatni a TikTokker üzenetét nagyobb tömegekhez, egyúttal viccesen jelezte, hogy őt azért nem lehet ennyire egyszerűen megtéríteni.

Túlzás lenne azt állítani, hogy meglepődtünk a reakción.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Saját bevallása szerint egymillió nővel feküdt le az expankrátor élete során