Gyűjtés indult, hogy Meghan Markle és Harry herceg ki tudják fizetni kaliforniai villájuk 4,7 milliárdos jelzálogát
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Le is írjuk még az elején: aki ezt kitalálta, az szerintünk nagyon nem lehet képben a világ fontos problémáival kapcsolatban.

Mert egy kicsit azért tényleg kényelmetlen lehet a tudat, hogy a fényűző ingatlanodat a kölcsön miatt 4,7 milliárd forint erejéig banki jelzálog terheli, de azért vannak ennél nagyobb gondok is a világban. Meghan Markle és Harry, akik úgy döntöttek, hogy otthagyják az Udvart, aztán Oprah Winfrey előtt szépen kiteregetik a királyi család szennyesét, jelenleg pontosan ezzel a tudattal hajtják álomra a fejüket kaliforniai villájukban, amit valamiért egy lelkes rajongó nem kívánt ölbe tett kézzel nézni.

Az 56 éves Anastasia Hanson, aki egyébként a kaliforniai Venturában él, nagyjából 25 perc távolságra a(z ex-)királyi pár otthonától, a tettek mezejére lépett és regisztrált a GoFundMe nevű közösségi gyűjtésekre specializálódott oldalra.

A hölgyet amerikaiként nem igazán bosszanthatta fel az interjú, amiben a royal family-től most már független pár rendesen odakent a monarchiának, és arra kérte az internet népét, hogy dobják össze a pénzt a szűkölködő párocska jelzálogára.

Egy "first world problem"-et megoldott volna

Markle és férje, akik a királyi családból való kilépéssel lemondtak ez ezzel járó apanázsról is, kénytelenek a saját lábukon megállni, de azért nagyon mi nem izgulnánk a helyükben, hiszen a szennyes kiteregetéséből a jelek szerint baromi jól meg tudnak majd élni. A Netflix például már jelezte, hogy hajlandó invesztálni a sztoriba és a Spotify is felkínált nekik egy zsíros szerződést, amihez valószínűleg még csatlakozik néhány könyvkiadó.

Az önálló életbe természetesen ők nem úgy vágtak bele, mint egy frissen a fővárosba költözött párocska:

A villa egyébként az értéknövekedésnek hála ma már nagyjából 12,8 milliárd forintot ér.

Vityilló

A GoFundMe emberei szerencsére érezték, hogy a kezdeményező aránytévesztése egy kicsit túlment a jó ízlés határain, ezért 150 dollárnál lelőtték az egész kampányt. Anastasia Hanson ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a kampányban semmi irónia vagy vicc nem volt.

Kár, pedig osztályharcos fricskának tök jó lett volna.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.