Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Őt egyébként a filmben cameózó egyik direktor, Joe Russo alakította (az Amerika Kapitány által tartott terápiás foglalkozáson megszólaló férfi az, aki a randijáról mesél), akit most az Entartainment Weekly kérdezett meg erről a momentumról egy beszélgetés során.

Russo kicsit elszólta magát, amikor azt mondta, hogy bár korábban is voltak kétségek egyes karakterek szexualitását illetően, de az általa megformált karakter az első felvállaltan meleg szereplője a filmeknek.

A riporter természetesen azonnal ugrott a dologra, és megkérdezte, kiről beszél, de Russo erre már nem mert egyenes választ adni. Csak annyit mondott, hogy hamarosan ki fog derülni, és hogy szerinte maga Kevin Feige teszi meg a bejelentést.

Itt a teljes videó:

Bár az interjú ezen pontja nagyon homályos – valószínűleg Joe Russo nem akarta elszólni magát –, már egy ideje lehet sejteni, hogy a Marvel valami hasonlóra készül. Tavaly nyáron ugyanis Kevin Feige már beszélt arról, hogy két nyíltan meleg karakter is szerepelni fog a Marvel-filmekben. Az egyik egy teljesen új szereplő lesz, a másik viszont egy már régóta ismert valaki.

Nos, te kire tippelsz?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.