Ha bírod a küzdősportokat és egyetlen embert sem tudsz komolyan venni, aki magát influenszernek vallja, akkor a Battle of the Platforms nem a te műsorod lesz.

A június 12-re meghirdetett eseményen egy rakás közösségimédia-sztár fog összecsapni a boksz szabályrendszere szerint, a sarkokba pedig aszerint osztják szét őket, hogy a TikTokon vagy a YouTube-on adják-e elő, hogy mennyire fontosak.

A főmeccset egy Austin McBroom nevű tiktokker és egy Bryce Hall nevű youtuber vívják, amiről már kiderült egy fontos infó:

fejenként ötmillió dollárt kapnak a felek, amit a győztesnek még megtoldanak további egymillióval.

Igen, ez felér egy pofánköpéssel azon sportolók számára, akik kemény edzéssel tudnak csak pénzdíjazású tornákon részt venni, na de nincs értelme hőbörögni, hiszen épp egy ilyen világot élünk.

Az eseményt a Social Gloves nevű cég bonyolítja le, és ha szereted a technikás meccseket, nem baj, ha lemaradsz róla. Akik azonban az arcoskodásra, salapálásra, cicaharcra és rinyálásra indulnak be, tartsák nyitva a szemüket, mert mindebből jó nagy adagnyi ígérkezik, amikor a meccseket felteszik a netre.

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Két amerikai néző ötmillió dollárra pereli a Universalt és az indokon ki fogsz akadni