Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Amikor a Casino Royale-ban Daniel Craig váltotta Pierce Brosnant, nagyon sokan fejezték ki nemtetszésüket amiatt, hogy a színész inkább hasonlít egy kidobóra, mint egy stílusos, elegáns, és minden körülmények között úriember mesterkémre. Lehet, hogy néhány év múlva még ők is vissza fogják sírni a baltával faragott Bondot.

A következő, sorban a 25. Bond-film csak jövő novemberben érkezik, de azt már most tudni lehet, hogy a stúdiónak vért kellett izzadnia, hogy a projektben tudja tartani az egyre inkább távozni kívánó Daniel Craiget. Mielőtt mégis sikerült egy orbitális összeggel észhez téríteni, az egész filmszakma azon spekulált, vajon ki fogja váltani a színészt a szerepben. Még mi is felmértük a terepet, de végül nem volt szükség kapkodásra, mert Craig mégis bevállalt egy utolsó küldetést.

Most viszont egyre-másra bukkannak föl az újabb verziók arra, ki veszi át a stafétát a 2019-es epizód után, és hiába szavazná meg végre a bizalmat a rajongói bázis egy igen tekintélyes része Tom Hardynak vagy Tom Hiddlestonnak, most egy olyan név került a hírekbe, akinek nem biztos, hogy örülni fogsz.

Arról a Harry Stylesról van szó, aki néhány éve még a One Direction nevű fiúbanda tagjaként késztetett hangos sóhajtozásra kamaszlányok százezreit. Mutatunk egy klipet is, hogy hamarabb képbe kerülj.

A pletykára még az előző, Spectre alcímű Bond-filmen dolgozó Lee Smith is reagált, amikor egy interjúban közölte, hogy szerinte Styles jó lenne a titkos ügynök szerepében. Ha bírod az összeesküvés-elméleteket, azt is hozzátesszük, hogy a 26. Bond-film rendezésére állítólag magát Christopher Nolant szemelték ki, aki a Dunkirk című nagy sikerű háborús moziban már dolgozott együtt Harryvel, és nagyon elégedett volt az énekesből lett színész teljesítményével.

Styles a Dunkirk című filmben

Ez a döntés egyébként simán illene a trendbe, tekintettel arra, hogy a Skyfall című filmben a stúdió már megkezdte a fiatalítást, hiszen Q szerepére egy tapasztalt vén róka helyett a kölyökképű Ben Whishaw-t állították be.

Hogy megadjuk a végső lökést a totális bizonytalanság felé, azt is eláruljuk, hogy

Minden lehetséges – tette hozzá, és úgy tűnik ezt szó szerint is értette.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.