Vasárnap jön a Képregénybörze, ahol lesz néhány olyan nemrég megjelent, vagy teljesen új kiadvány, amitől beindul a nyálelválaszásod. Hellboy és Thanos kedvelik ezt. És te is.

1. Mega Marvel – Thanos

Ezt a kötetet bizony csak áprilisban veheted meg, ha nem akarsz kinézni a Képregénybörzére. A Mega Marvel 4. számáról hadd ne kelljen már elmondani, mennyire jól jöhet a Bosszúállók: Végjáték előtt, és ha már március elején is megkaphatod, akkor minek várnál még egy hónapig rá?!

2. Marvel-Legendák – Pókember: Kitörés

Egy új gyűjteményes sorozat első darabja, amelyben elsőként Pókember kapja a főszerepet. A Kitörésben Spider-Man elszabadult szuperbűnözők nyomába ered. Ez tulajdonképpen egy minisorozat összefoglaló kötete, ami 120 oldalon keresztül pörög, és az Új Bosszú Angyalai: Kitörés sztorijával játszódik egyidőben. Kell.

3. Fenegyerek – Sárga

A teljes Daredevil – Yellow minisorozat egyben, amelyben a szuperhős korai időszakát lehet megismerni, az előszavát pedig Stan Lee írta. Mivel kaszálták a Netflix sorozatát, érdemes feltenni a polcra, hogy hiányunkat tompítsuk vele.

4. Hellboy 5-6.

Április 11-én kerül a mozikba a Hellboy rebootja, a most megjelent két kötet pedig annak sztoriját foglalja össze, úgyhogy érdemes elolvasni, miből készült a film forgatókönyve, aztán összehasonlítani a vásznon látottakkal.

5. Orgyilkos osztály

Ha már az HBO-n éppen fut a Deadly Class, érdemes megnézni, hogy milyen a képregény, amiből készítették. Őszintén szólva sokkal jobb. Nem mintha a sorozattal bármilyen probléma lenne, de képregényformában az Orgyilkos osztály még sötétebb, még kíméletlenebb, nagyjából lehetetlen letenni.

6. The Umbrella Academy

És ha már a Netflixen fent van az Umbrella Academy első évada, akkor… de hát nem írjuk le ugyanazt, a lényeg, hogy az ex-My Chemical Romance-frontember Gerard Way képregénye megér egy misét, főleg akkor, ha bejött a belőle készített sorozat.

És ezeken kívül még rengeteg más cuccot is megtalálsz a 40. (!!!) Képregénybörzén vasárnap. További infók itt: 40. Képregénybörze.

És ezt olvastad már?
Ray Fisher most már igazán elkezdhetne színészkedni igazságosztás helyett