Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hiányzik Westeros? Akkor most figyelj! A Variety robbantotta a hírt, hogy az HBO három új Trónok harca-sorozatot tervezget, így az eddigiekkel együtt már hat széria van tervbe véve vagy készülőben.

A House of the Dragon című szériáról már jó ideje tudunk. A Targaryenek felemelkedéséről szóló előzménysorozat forgatása hamarosan elkezdődik, a stábban pedig jó néhány ismerős arcot üdvözölt tavaly decemberben az HBO.


Ezen kívül hallottunk már egy animációs sorozatról is, amiről azon kívül, hogy valamikor majd az is jön, semmi egyebet nem tudunk, illetve legjobb tudomásunk szerint folynak az előkészületei a Tales of Dunk and Egg munkacímű projektnek is:

Most pedig ehhez a háromhoz hozzácsapott még újabb hármat az HBO, vagyis

A Variety meglepően sok infót tudott közreadni ezekről, bár az HBO még nem kommentálta az értesülést. A 9 Voyages nevű projektben a Velaryon-ház fejének tengeri kalandjait mutatja majd be a Róma című sorozat alkotója, Bruno Heller, a 10000 Ships nevű a Martell-ház legnagyobb alakjáról, Nymeria hercegnőről fog szólni, a Bolhavég pedig Királyvárnak azt a kerületét mutatja be, ahol Ser Davos nevelkedett.

Az biztos, hogy a Trónok harca-rajongók 2022-től kezdődően, amikor a tervek szerint a House of the Dragon képernyőkre kerül, jó sokáig el lesznek látva néznivalóval.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.