Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Valami nagy dolog történik éppen Jason Statham háza táján. Úgy tűnik, valami rendesen kicsapta nála a biztosítékot, és egyelőre csak megtippelni lehet, mi volt az.

Már csak néhány hét volt ugyanis hátra a Man from Toronto című akcióvígjáték forgatásának megkezdéséig, amikor Statham közölte, hogy a Feláldozhatók 3. és a Sokkal több mint testőr rendezője, Patrick Hughes nyugodtan megcsinálhatja a filmet, de hogy ő nem lesz benne, az tuti. Tehette ezt egyébként bárminemű retorzió nélkül, hiszen még éppen nem zárult le az az időszak, melyet követően a szerződése értelmében már csak kötbér kifizetése mellett hagyhatta volna ott a produkciót.

A Man from Toronto egyébként egy habkönnyű akciómozi lett volna, melyben a világ legjobb bérgyilkosának egy mezei lúzerrel a nyakában kellett volna felrobbantania mindent és mindenkit. A mezei lúzert Kevin Hart alakította volna, a bérgyilkos szerepére pedig a Sony-nak nagyon gyorsan találnia kell valakit Statham távozása után.

Ezt a képet csak azért, hogy legyen valami szép is ebben a cikkben (a képen Rosie Huntington-Whiteley, Statham felesége látható)

Belsős források szerint a színész azért hagyta ott a produkciót, mert a Sony mindenáron a lehető legszélesebb közönségnek szerette volna bemutatni a filmet hálaadás környékén, míg Statham jobban szeretett volna egy 18 pluszos verziót csinálni belőle.

Ezzel még nincs vége a sztorinak, ugyanis nem sokkal később jött a hír, hogy a brit színész otthagyta az ügynökségét is, azt a WME-t, ami tavaly vette a kezébe emberünk karrierjének egyengetését, és ami egyébként Hollywood egyik legbefolyásosabb ügynökségének számít.

Akárhogy is volt, két ilyen horderejű hír szoros egymásutánban arra utalhat, hogy a sztár komolyan átértékelt néhány dolgot.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.