Hiába a sírás, elképesztően fogy a Cyberpunk 2077
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az év vége videojátékos fronton egyértelműen a Cyberpunk 2077-ről szól.

Ez persze nem is csoda, hiszen a nyolc éve várt játék látványosan elhasalt, rögtön a startpisztoly dörrenése után. Egy ilyen ambiciózus vállalkozásnál persze benne volt a pakliban, hogy befigyel majd néhány technikai baki, de arra, hogy előző generációs konzolokon a lengyel stúdió alkotása közel játszhatatlan lesz a megjelenéskor, senki nem számított.

Ennek aztán meg is lett az eredménye minden tekintetben:

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a fórumokon is beindult a balhé. A PC-sek macskázzák a konzolosokat, az elégedettek szívják az elégedetlenek vérét, a hardcore fanok maszatolják, a csalódottak pedig felfújják a kétségkívül létező, de talán hónapok alatt a fejlesztők ígéretének híven majdan megoldodó problémát.

A CD Project Red mindeközben közzétett egy üzleti jelentést, melyből az derül ki, hogy az óriási felfordulás ellenére a játék hatalmas siker a pénztáraknál, ugyanis

Ebből a számból pedig már a visszatérítéseket is levonták, vagyis ki lehet jelenteni, hogy a vásárlókat végső soron vagy nem érdekelte a botrány, vagy töretlenül bíznak a fejlesztőkben.

A játékból egyébként már előrendelésben elfogyott nyolcmillió példány, vagyis ötmillió vásárló megjelenés után vette meg a produktumot, és közülük is biztosan akad szép számmal olyan, aki azután nyomott a vásárlás gombra, miután már tudni lehetett, hogy bajok vannak.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.