Nem kell túl messzire utaznunk, ha újra életben akarjuk látni Hodort, azaz Kristian Nairnt, mivel jön a bécsi Comic Conra. Mondjuk a részleteket.

Őhodorsága, Kristian Nairn mellett John Rhys-Davies is tiszteletét teszi november 19-én és 20-án, Bécsben a Messe Wien Kongresszusi Központban. Hodorral nyilván a Trónok harcával kapcsolatban lehet sztorikat hallgatni, John Rhys-Daviestól azért elvárjuk, hogy a Gyűrűk Ura Gimlijéről és az Indiana Jones-filmekről is sztorizgasson.

Jelen lesz még a Star Trek: Voyagerből ismerős Jeri Ryan is, azaz Hét Kilenced, képregényvonalról pedig Achdé, a Lucky Luke grafikusa, Adam Hughes a Marveltől, valamint az Én kicsi pónim: Varázslatos barátság vezető grafikusa, Andy Price is beköszön. Ezenkívül persze durva cosplay-parádéra is lehet számítani.

A jegyárak attól függően alakulnak, mit szeretnél. Egy napijegy 13 euró az Oeticketnél, de ha szeretnél meet & greetet Hodorral, az már 99 euróba fáj, ha ennél egyet John Rhys-Davies társaságában, akkor a Dinner Ticket 150 euróért lehet a tiéd, ugyanez Jeri Ryan esetében sajnos már 350 euró. A hétvégéi jegy 20 euró, ha VIP szeretnél lenni, 119 euródba kerül, ha Super VIP, aminél VIP-ebb VIP nem létezik pénzért, akkor 179 eurót kell kicsengetned.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon