Armie Hammer 2021 előtt Hollywood egyik legnagyobb beteljesületlen ígérete volt. Az ifjú színész olyan rendezőkkel dolgozhatott együtt, mint Davin Fincher, Luca Guadagnino vagy Tom Ford, sőt, még a Disney is blockbustert forgatott vele, de valahogy nem sikerült neki a nagy áttörés. Aztán két éve minden tönkrement.

Akkor romlott el minden, amikor egy rejtélyes Twitter-fiók tulajdonosa nyilvánosságra hozta a közte és Hammer között folytatott levelezés néhány részletét, melyek a színész számára felértek egy alapos PR-katasztrófával. Kiderült ugyanis, hogy a sztár szadista vonzódású, sőt, a kannibalizmus gondolata is izgatja, ami még Hollywoodban sem fér bele.

Később a sztár néhány exe is előlépett, és megerősítették, hogy a kapcsolatuk egy ponton nagyon sötét fordulatot vett. Erőszakkal, nőgyűlölettel vádolták, amit csak tetézett, hogy Hammer akkoriban vált exfeleségétől, ráadásul drog- és alkoholfüggőség miatt elvonóra kellett mennie, ami így együtt már pont elég volt ahhoz, hogy a karrierje turbógyorsasággal álljon a földbe.

Bár Armie Hammert azóta totálisan leírta a filmszakma – ő maga állítólag a Kajmán-szigeteken dolgozik szállodamendzserként –, de a sztoriját még nem mindenki engedte el. A Discovery+ például még annyira nem végzett a sztárral, hogy hamarosan bemutatja House of Hammer című dokumentumfilmjét, mely az első trailer tanúsága szerint egy olyan családról szól, ahol a nőgyűlölet és az erőszak állandó része volt a mindennapoknak.

Az alkotók Hammer két exbarátnőjét, Courtney Vucekovichot és Julia Morrisont is megszólaltták, akik elmondják, hogyan romlott el a kapcsolatuk a színésszel és milyen sokkoló üzeneteket kaptak tőle annak idején. Ami még ennél is hajmeresztőbb, hogy az egykori sztár nagynénje, Casey Hammer is a kamera elé állt, hogy kiteregesse a családi szennyest, szóval komoly adag csámcsognivalót fog kapni az ilyesmire érzékeny közönség.

A filmet szeptember 2-án mutatja be a Discovery+. Valahogy biztosan meg fogod tudni nézni, ha érdekel az alkotás.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Így fog kinézni a következő PlayStation és Xbox a mesterséges intelligencia szerint