Mikor leszel internet-közelben? Meg tudod nézni? (x)

Az okostelefonok világában szinte elfelejtjük ezt a néhány éve még napi szinten ismételt kérdést. Helyette a „Várj, azonnal megnézem” vált rendszeressé, jól jelezve ezzel, hogy a mobilinternet az élet szinte minden apró területét könnyebbé teszi.

Legyen szó a családi ügyek rendezéséről, a baráti összejövetelek szerevezéséről, vagy épp az üzleti ügyekről, egy feltöltött okostelefon mellett soha nem állhatnak le a dolgok! Ma már nem mondjuk senkinek, hogy „Majd délután átküldöm, ha internet közelben leszek”, hanem egyszerűen belépünk az okostelefon levelezésébe és azonnal tovább küldhetjük az emaileket.

Ma már könnyebben összeegyeztethetjük a különböző programjainkat azáltal, hogy nem vagyunk helyhez kötve. Hiszen néhány levél megválaszolása lehetségessé válik egy parkban, vagy akár egy kávézóban is, amikor üzleti partnerekre, vagy barátokra vár az ember. Az egyre olcsóbb mobilnet mellett immár arra sem kell feltétlenül ügyelni, hogy valaki gazdálkodjon az adatkeretével.

A Telekom Magenta kedvezménycsomagjaihoz ezen a nyáron például korlátlan, a Next előfizetéskhez pedig mostantól folyamatosan dupla adatkeret jár (telekom.hu/next), így van olyan nextes, aki akár hat gigabájtot netezhet el egyetlen hónap alatt.

Minden szükséges információ a kezünkben van a mobilnetnek köszönhetően: legyen szó a közlekedési menetrendről, egy étterem telefonszámáról, vagy épp a kedvenc üzlet nyitvatartási idejéről. Sokkal könnyebb felkészülni egy hétvégi kirándulásra, vagy lényegesen egyszerűbben tervezhető meg egy átlagos hétköznap azzal, hogy az okostelefonunkkal pillanatok alatt hozzáférhetünk minden szükséges információhoz!

Sokkal könnyebb a baráti társaságok összehozása egy adott estére, mondjuk egy jó focimeccs megtekintésére! Teljesen mindegy, hogy az italválaszték kialakításában vagy a megfelelő asztalterítő kiválasztásában kéri valaki a barátai véleményét, mindez egy pillanat műve. A megnövelt adatforgalmú csomagoknak köszönhetően már a keresést is végezheti bárki saját maga, a mobilnet-csomagra biztosan nem lesz gondja.

(x)

És ezt olvastad már?
Paul Newman újradefiniálta, mit jelent férfinak lenni