Kiderült, Séf bácsi valójában miért szállt ki a South Parkból
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Isaac Hayes állítólag akkor rágott be, amikor a sorozat viccet csinált a szcientológusokból. De nem teljesen erről van szó.

Isaac Hayes, azaz Séf bácsi már nincs közöttünk, így nem tud érdemben hozzászólni a témához, de most, hogy húszéves lett a South Park, Trey Parker, Matt Stone és Hayes fia is nyilatkozott az eset kapcsán. És nem pont az történt, amit akkor kommunikáltak a világ felé. Hayes ugyanis az ominózus Trapped in the Closet című, egyébként legendás South Park epizód után pár hónappal közleményben tudatta az alkotókkal, hogy sértőnek találta az egyházzal kapcsolatos tartalmait (volt benne bőven), és kilép a sorozatból.

De mind Trey, mind Matt és Hayes fia is úgy gondolják, hogy nem ő adta ki a közleményt. Sőt, az egész nem az ő ötlete volt. Amikor lement az epizód, Isaac felkereste Mattet, és arra kérte, ne kerüljön adásba. Nem tudta, hogy már lement, nem is mondták meg neki. Matt azt mondta, teljesen nyilvánvaló volt, hogy valaki elküldte hozzá, és megmondta, mit tegyen. Séf bácsi fia, Hayes III azt mondta, nem hiszi, hogy az apja kiborult volna, hiszen éveken keresztül csinált viccet a South Park gyakorlatilag mindenkiből, szóval miért pont most borult volna ki nála a bili.

Hayes III arról is beszélt, hogy az apjának ráadásul stroke-ja volt, nem tudott beszélni, jóformán alig volt magánál, így elég valószínűtlen, hogy felépülése közben ennyire felelős döntést tudott volna hozni. Úgy gondolja, hogy valaki más tette helyette, és cselekedett a nevében, de a mai napig nem tudják, ki lehetett az. Akkoriban az apja körül mindenki az egyházhoz tartozott, szóval bárki lehetett. Matt és Trey csak később rakták össze a képet, de ők is úgy gondolják, hogy Isaac Hayes nem lépett ki a sorozatból, valaki más döntött és cselekedett helyette. Rettenetesen ijesztő. Azóta is hiányzik Séf bácsi és Isaac Hayes. Kár, hogy így kellett véget érnie.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.