Itt van Zack Snyder eddigi leghülyébb ötlete
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A rendező, aki sokkal többet szerepel manapság a címlapokon, mint amit a teljesítménye alapján megérdemelne.

Meredek nyilatkozatokkal ugyanis tök jól a felszínen lehet maradni, még akkor is, ha az ember más téren nem igazán tudja odatenni magát. Snyder a nagy Az Igazság Ligája-hiszti után sem képes leállni ezekkel, pedig mi sokkal jobban örülnénk, ha végre egy normális filmmel lepné meg a közönséget.

Az A halottak hadserege premierje előtt még azt nyilatkozta a DC szuperhősös fiaskójára célozva, hogy a nézők most az igazit kapják, nem valami megbarbarizált szart (erős odaköpés Joss Whedonnak), és mi tényleg szorítottunk, hogy végre mutassa meg a rendező, mit tud, és ő meg is mutatta.

Csak az a baj, hogy ha ennyit tud, akkor nem biztos, hogy továbbra is érdemes őt dollármilliókkal dobálni.

Minőségi filmkészítés helyett pedig sorban jön a hiszti a lelőtt filmtervekről, és mi már tényleg nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy Snyder azért fáraszt minket ezekkel a nyilatkozatokat, hogy a rajongói hátán állva zsaroljon ki különböző döntéseket az illetékes stúdiótól.

Elpanaszolta, hogy a 300 harmadik részéhez is írt forgatókönyvet, amit a csúnya Warner lesöpört az asztalról, és hogy a Sucker Punch-nak is létezik egy rendezői változata valahol. Csupa olyan terv, amit egy józan ítélőképességű néző igazából nem akar sem a mozikban, sem a tévében látni. (Az elvakultabb fanok nevében természetesen nem beszélhetünk.)

És akkor most be is futott az Ultimate Snyder Project, aminél egyszerűen már nem lehet feljebb (vagy lejjebb), a rendező ugyanis elmondta a The Telegraph riporterének, hogy

Szóval vallásos pornó. Erre már nem igazán tudunk mit mondani, na nem mintha egy ilyen felvetés mindenképp kommentárt érdemelne.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.